THQ Nordic henüz duyurulmamış 48 oyun projesine sahip

THQ Nordic henüz duyurulmamış 48 oyun projesine sahip
THQ Nordic ve satın aldığı oyunlar ve markalarla geçtiğimiz yıla damga vurmuştu. Hal böyle olunca yayıncı şimdi de geliştirmekte olduğu proje sayısıyla gündemde. THQ Nordic Kasım 2018 itibarıyla geliştirilmekte olan ve henüz...

THQ Nordic ve satın aldığı oyunlar ve markalarla geçtiğimiz yıla damga vurmuştu. Hal böyle olunca yayıncı şimdi de geliştirmekte olduğu proje sayısıyla gündemde. THQ Nordic Kasım 2018 itibarıyla geliştirilmekte olan ve henüz duyurulmamış toplam 35 oyuna sahipti. Bu rakam zamanla artış göstererek 48'e yükseldi. Şirket mali raporunda da bu inanılmaz rakamı doğruladı.

Yayıncı Ocak 2018 - 31 Mart 2019 arasındaki süreyi baz alan mali raporunda alışveriş çılgınlığı birkaç kez dile getirildi. THQ Nordic ile yan kuruluşları Deep Silver ve Coffee Stain 31 Mart'ta aktif olarak geliştirilen 80 oyuna sahipti ve bunların 48 tanesi duyurulmadı. Yani Kasım 2018 ve Mart 2019 arasındaki 5 aylık süreçte 13 yeni oyun daha eklendiği görülüyor.

THQ Nordic mali raporunda 48 oyunun neler olacağı hakkında birkaç ipucu verdi. Ancak projelerden birinin Metro geliştiricisi 4A Games'e ait bir AAA oyun olduğunu belirtildi. Stüdyo Metro Exodus'u henüz yeni bitirdi ve genişleme içeriği üzerinde çalışıyor. Şirketin projeleriyle ilgili detayların bir süre daha gizli kalması bekleniyor.

THQ Nordic'in yeni projeleri daha eski oyunlara dayanan yenilemeler veya devam oyunlarıyla da karşımıza çıkabilir. Örneğin, Carmageddon şirketin koleksiyonuna dahil oldu. Ayrıca Kingdoms of Amalur, TimeSplitters, Alone in the Dark ve Act of War gibi oyunlar da diğer ihtimaller arasında.

Yayıncının yeni hamlelerini tahmin etmek zor olsa da, nelerle karşımıza çıkacağını merakla bekliyoruz.