THQ Nordic yeni oyun serileri satın almaya devam ediyor

THQ Nordic yeni oyun serileri satın almaya devam ediyor
THQ Nordic'in satın alma serisi iki yeni fikri mülkiyet hakkıyla devam ediyor: korku oyunu Alone in the Dark ve gerçek zamanlı strateji oyunu Act of War.THQ Nordic, 2 Atari oyununun haklarını aldıTHQ Nordic Twitter hesabından açıklanan...

THQ Nordic'in satın alma serisi iki yeni fikri mülkiyet hakkıyla devam ediyor: korku oyunu Alone in the Dark ve gerçek zamanlı strateji oyunu Act of War.

THQ Nordic, 2 Atari oyununun haklarını aldı

THQ Nordic Twitter hesabından açıklanan oyunların her ikisi de daha önce Atari'nin elindeydi. Ancak, Alone in the Dark oyuncular arasında daha iyi bilinen bir oyun. Serinin 90'lı yıllardaki ilk yayınları hâlâ korku türünün öncüsü olarak görülse de, daha sonraki oyunlar çoğunlukla olumsuz eleştiriler aldı. Özellikle 2005 yılındaki film uyarlaması da zayıf bir yapım olarak kaldı.

THQ Nordic Act of War ve Alone in the Dark

Act of War daha az bilinmesine rağmen, genellikle eleştirmenlerden ve oyunculardan daha sıcak bir tepki gördü. 2005 yılında yayınlanan Act of War: Direct Action geleneksel gerçek zamanlı strateji severlerin kesinlikle beğenebilecekleri bir oyundu.

THQ Nordic bu ayın başlarında, Kingdoms of Amalur markasını satın almasına rağmen, Kingdoms of Amalur: Reckoning oyununu yeniden yapmak için oyunun yayın haklarını elinde bulunduran EA'den izin alması gerekiyordu.

Yayıncı, yine bu yılın başlarında Saints Row, Metro ve Dead Island gibi oyunların marka haklarını elinde bulunduran Koch Media'yı satın aldı. THQ Nordic, daha önce geliştirici Experiment 101 ve Biomutant da dahil olmak üzere, birçok stüdyo ve marka satın almıştı.