Metro geliştiricisi 4A Games, THQ Nordic için yeni oyun geliştiriyor

Metro geliştiricisi 4A Games, THQ Nordic için yeni oyun geliştiriyor
Geliştirici 4A Games, en son Metro serisinin yeni oyunu Metro Exodus'u sunmuştu. Bununla birlikte, ekip diğer projelerle ilgili çalışmalarını da sürdürüyor. Metro Exodus için yeni hikaye DLC'leri getirmeye hazırlanan stüdyo yeni...

Geliştirici 4A Games, en son Metro serisinin yeni oyunu Metro Exodus'u sunmuştu. Bununla birlikte, ekip diğer projelerle ilgili çalışmalarını da sürdürüyor. Metro Exodus için yeni hikaye DLC'leri getirmeye hazırlanan stüdyo yeni bir oyun için kolları sıvadı. 4A Games, yayıncı THQ Nordic ile henüz duyurulmamış bir AAA oyun üzerinde çalışıyor.

THQ Nordic'in son mali raporu Ocak 2018 ve 31 Mart 2019 tarihleri ​​arasındaki 15 aylık süreyi vurguluyor. Şirketin belgeleri beklendiği gibi gelecek planlarından bahsediyor. Bu planlardan biri de Metro serisinin stüdyosunu kapsıyor. Yukarıda belirtilen 15 aylık süre içinde, THQ Nordic "yaklaşmakta olan ve henüz açıklanmayan AAA projesi" için 4A Games ile "projeler" içeren bir anlaşma imzaladı. Yayıncı, bu anlaşmayı finansal raporunda iki kez vurgulasa da projenin ne olabileceğine dair bir ipucu sunmuyor. En azından Deep Silver'ın yayınladığı Metro serisi için yeni bir oyun olamaz.

Yeni oyun projesi hakkında bildiklerimizin yetersiz olması nedeniyle tahminlerden öteye gidemeyiz. Oculus VR oyunu ARKTIKA.1'i saymazsak, 4A Games henüz kendi markasını geliştirmedi. Duyurulmamış AAA oyun, stüdyonun bu yönde attığı ilk büyük adım da olabilir. Ya da 4A Games'ten yine etkileşimli VR ortamı için yeni bir oyun gelebilir.

Gizemli oyun hakkında daha fazla bilgi geldiğinde sizleri haberdar edeceğiz. Bu arada Metro Exodus Expansion Pass 2 hakkında tüm bilinenlere buradan erişebilirsiniz.