PlayStation PG 2.5 ayakkabılarında gözden kaçan PS4 detayı!

PlayStation PG 2.5 ayakkabılarında gözden kaçan PS4 detayı!
PlayStation hayranları için geçtiğimiz haftalarda tanıttığı, orijinal konsoldan esinlenilen PlayStation PG 2.5 Colorway ayakkabıları Aralık ayı itibariyle global olarak satışa sunuldu. Ancak, daha önce sadece görsellerini...

PlayStation hayranları için geçtiğimiz haftalarda tanıttığı, orijinal konsoldan esinlenilen PlayStation PG 2.5 Colorway ayakkabıları Aralık ayı itibariyle global olarak satışa sunuldu. Ancak, daha önce sadece görsellerini ve listelenen özelliklerini incelediyseniz gizli PS4 referansını kaçırmış olabilirsiniz.

Her ne kadar her şey PG 2.5 renk kullanımına bakılınca ilk PlayStation'ı çağrıştırsa da, PS4 ayakkabıda küçük bir rol elde etmeyi başardı. Ayakkabının göze çarpan özelliklerinden biri sol dilde gizlenmiş güç düğmesiyle parlayan Paul George logosu. Ancak ışık iki seçenekle çalışıyor: durağan bir mavi ışık veya PS4'ün "dinlenme modu" sinyali.

Çok önemli bir özellik olmasa da, bunun gibi küçük ayrıntılar bu tarz lisanslı ürünleri değerli kılıyor. Tabii ki, Paul George ve Nike son birkaç yıldır PlayStation temalı ayakkabı modelleri üzerinde çalıştıkları için markayı iyi tanımaları sürpriz değil.

Nike Ocak ayında PG2 ayakkabılarını tanıtmıştı ve yine oldukça şık bir tasarımla, kaliteli bir çizgide sunulmuştu. PlayStation kontrol cihazının estetiğini hissettiriyordu.

Nike PG 2.5 ayakkabılarının tasarım ve özelliklerine buradan erişebilirsiniz.

Elbette, büyük markaların lisanslı ürünlerini almadan önce bilgi sahibi olmak da önemli. Bu hafta Bethesda Softworks'ün kalitesiz naylon malzemeden yapılan Fallout 76 Power Armor Edition çantası bunun en iyi örneklerinden biri.