Nike'tan PlayStation temalı ayakkabı PG2!

Nike'tan PlayStation temalı ayakkabı PG2!
Nike, yeni teknolojileri spor ayakkabılarında denemekten hiç çekinmedi. Sonuçta, Mag ve HyperAdapt modellerini, otomatik bağlama mekanizması ile donatan bir şirketten bahsediyoruz. Yeni ayakkabılar o kadar teknolojik olmasa da...

Nike, yeni teknolojileri spor ayakkabılarında denemekten hiç çekinmedi. Sonuçta, Mag ve HyperAdapt modellerini, otomatik bağlama mekanizması ile donatan bir şirketten bahsediyoruz. Yeni ayakkabılar o kadar teknolojik olmasa da oyuncuların hoşuna gidecek bir ortaklık var.

Nike PG2, PlayStation'dan ilham aldı!

Oklahoma City Thunders'ın yıldız basketbolcusu Paul George'un yeni özel ayakkabısı PG2, Nike-Sony işbirliği ile PlayStation'dan ilham aldı! George, kendisini ligdeki en büyük oyun severlerden biri olarak görüyor. Bu nedenle, sahalarda Sony'nin konsoluna olan sevgisini temsil edecek bir ayakkabı istedi. Ayakkabıların her yanında, PlayStation'a özel ayrıntılar bulunuyor. Çiftteki ayakkabıların birinin dilinde mavi ışıklı PlayStation logosu bulunurken, diğerinde Paul George'un kendi sembolü bulunuyor. Ayakkabı içerisinde bulunan bir düğme ile bunları açabilir veya kapatabilirsiniz; düğmeye basınca adeta bir DualShock kontrol cihazından gelen titreşimler hissediliyor. Tabanında karanlıkta parlayan mavi kauçuk bir dış taban ve Nike'nin Zoom yastıklama teknolojisi var.

PG2, daha önce PG1 modelinin tasarımında da ünlü basketbolcuyla çalışan Tony Hardman tarafından oyun tutkunları için hazırlandı. Hardman, ayakkabıda tüm renkleri elde etmenin önemli olduğunu ve onu gördüğünüzde bir PlayStation kontrol cihazının estetiğini hissettirdiğini ekledi.

Bonus olarak, ayakkabının sağ çiftinde, alıcılara PS4 için Paul George dinamik temasına erişim imkanı verecek bir PlayStation Network barkodunun yanı sıra süprizlerin olduğu da belirtildi.

[gallery link="file" columns="4" size="publisher-md" ids="4000,4001,4002,4003,4004"]