Nike'ın PlayStation temalı yeni ayakkabısı PG 2.5 tanıtıldı!

Nike'ın PlayStation temalı yeni ayakkabısı PG 2.5 tanıtıldı!
Şubat ayındaPG2 PlayStation ayakkabılarıpiyasaya sürülmüş ve hayranlar tarafından beğeniyle karşılanmıştı. Şimdi de PlayStation ve Nike Basketball iş birliğiyle yeni PG 2.5 x PlayStation Colorway ayakkabıları tanıtıldı. Yeni...

Şubat ayında

PG2 PlayStation ayakkabıları

piyasaya sürülmüş ve hayranlar tarafından beğeniyle karşılanmıştı. Şimdi de PlayStation ve Nike Basketball iş birliğiyle yeni PG 2.5 x PlayStation Colorway ayakkabıları tanıtıldı. Yeni ayakkabıların 1 Aralık'ta satışa sunulacağı açıklandı.

Şubat ayındaki PG2 ayakkabılar Paul George, Nike ve PlayStation'ın ortak çalışmasıydı ve yeni ayakkabılarda da yine aynı ekip iş başında.

İşte yeni Colorway hakkında öne çıkan bazı detaylar:

  • Ayakkabının dilleri hala yine parlak mavi renkteki PG ve PlayStation logolarına sahip, ancak bu sefer dilin iç tarafında da orijinal dört renkli PlayStation logosu eklendi.
  • Ayakkabının üst kısmındaki kayış, ayağı sabitleyerek stabilite sağlıyor.
  • PlayStation sembolleri, PG2'de olduğu gibi deri üzerinde kabartma olarak yer alıyor.

Nike PG2 satış problemleriyle karşı karşıya kalmış ve satın almak isteyenler ayakkabıya ulaşamadıklarını belirtmişlerdi. Başlangıçta ayakkabıların dünya çapında satışa sunulacağı açıklansa da sadece ABD'de çıkmışlardı. Ardından krizi fırsata çevirenler ayakkabıyı 1000 dolar gibi fiyatlardan internette satılmışlardı.

Nike PG 2.5 x PlayStation Colorway

Nike PG 2,5 x PlayStation Colorway 1 Aralık 2018'de küresel olarak satışa sunulacak. Yeni ayakkabılar hakkında daha fazla bilgi için Nike SNKRS uygulamasını indirebilir veya resmi sitesinden ulaşabilirsiniz.