Hideo Kojima Belgeseli Connecting Worlds Resmi Fragman Aldı

Hideo Kojima Belgeseli Connecting Worlds Resmi Fragman Aldı
"Bir video oyunları simgesinin zihnine yaratıcı bir yolculuk" vaat ediyor.

PlayStation ve Kojima Productions, bir video oyunu ikonunun zihnine yaratıcı bir yolculuk vaat ettiği söylenen Hideo Kojima belgeseli için yeni bir fragman yayınladı. Connecting Worlds olarak bilinen bu belgesel, şu anda Kojima ile Death Stranding'in devamı niteliğindeki DS2 üzerinde çalışan Norman Reedus ve yaklaşan prodüksiyona katkıda bulunan film yapımcısı Guillermo del Toro gibi Kojima'nın yaratıcı sürecine dair ender bir fikir sağlıyor.

hideo-kojima-belgeseli-connecting-worlds-resmi-fragman-aldi-1.jpg

Norman Reedus, Kojima ile çalışmayı değerlendirdi

Aşağıda görebileceğiniz kısa bir fragmanda Reedus, Kojima ile çalışmayı Willy Wonka ile Willy Wonka'nın Çikolata Fabrikasına adım atmaya benzetiyor. Bu arada, ekrandaki metin Kojima'yı geniş çapta video oyunlarının ilk yazarı olarak kabul ediliyor olarak ilan ediyor. Bildiğim kadarıyla bu belgesel, Kojima'nın Kojima Productions'ı kurma deneyimini ve yaratıcı sürecini anlatıyor.

hideo-kojima-belgeseli-connecting-worlds-resmi-fragman-aldi-2.png

Ne zaman izlenebileceğine gelince, yukarıdaki fragman basitçe yakında olacağını belirtiyor. Belgesel dünya prömiyerini bu ay Tribeca Film Festivali'nde yapıyor. Bu arada Kojima, geçen yıl The Game Awards'da resmen duyurulan Death Stranding'in devam oyunuyla meşguldü. O zamandan beri, yaratıcı ara sıra oyuncularının çekimlerini ve sahne arkası görüntülerini yayınlıyor, ancak klasik Kojima tarzında, gerçek oyunun kendisi hakkında hala çok az şey biliyoruz.

İlgili Haberler