Hideo Kojima'dan Death Stranding 2 hakkında ilginç iddia

Hideo Kojima'dan Death Stranding 2 hakkında ilginç iddia
Hideo Kojima, Death Stranding 2 için Elle Fanning'in önemini katıldığı bir podcast programında anlattı.

Yazar oyun tasarımcısı Hideo Kojima, Death Stranding 2 hakkında ilginç bir detayı açıkladı. Bu noktada Elle Fanning rolü geri çevirmiş olsaydı oyunun büyük kısmının yeniden yazılması gerekeceğini açıkladı. Kojima, Brain Structure podcast'inin yakın tarihli bölümünde konuştu. Bu noktada, "Başka hiçbir şeye benzemeyen bir karakter yaratmak için Elle'in yeteneklerini ve çekiciliğini kullanmak istedik. O rolü kabul etmeseydi, önemli bir rol oynadığı için yazdığım sahneleri atmak zorunda kalırdım." dedi. Görünüşe göre Kojima, oyuncu rolü kabul etmeden önce karakterin kamera dışındaki hareketlerine göre senaryonun bazı kısımlarını değiştirdi.

hideo-kojima-dan-ve-death-stranding-2-hakkinda-ilginc-iddia

Elle Fanning rolü kabul etmese Death Stranding 2 senaryosu değişecekti

Şu anda Fanning'in karakteri hakkında çok az şey hakkında bilgi sahibiyiz. Yine de, devam oyununa katılması Kojima'nın zihninde çok önemli olduğu açıkça belli oluyor. Konu hakkında Kojima, "Gerçekten fazla bir şey paylaşamam ama o çok önemli bir karakter. Ve evet, karakteri ben yarattım. Bu yüzden teklife hayır demesinden endişelendim." açıklamasını yaptı.

hideo-kojima-dan-ve-death-stranding-2-hakkinda-ilginc-iddia

Death Stranding 2 için şu anlık bir çıkış tarihi yer almıyor. Her zamanki gibi, devam oyunu akıllara durgunluk veren bazı görsellere olanak tanıyan teknolojilere sahip olacaktır. Kojima zarfı her zaman bir adım ileriye taşıyor gibi görünüyor.

Sizler Kojima'nın Elle Fanning hakkındaki düşünceleri konusunda ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

İlgili Haberler