WB Games Montreal'in Batman oyununa Batgirl de dahil olabilir

WB Games Montreal'in Batman oyununa Batgirl de dahil olabilir
WB Games Montreal Batman oyununda yer alan karakterlerden biri Batgirl içerebilir. Karakter, geliştirici tarafından onaylanmasa da, yeni oyundan teaser'ların geldiği R3DAKT3D web sitesinde Batgirl'ün yer aldığı bir çizgi romana referans...

WB Games Montreal Batman oyununda yer alan karakterlerden biri Batgirl içerebilir. Karakter, geliştirici tarafından onaylanmasa da, yeni oyundan teaser'ların geldiği R3DAKT3D web sitesinde Batgirl'ün yer aldığı bir çizgi romana referans keşfedildi.

Yeni Batman oyununun tanıtımı için açılan R3DAKT3D.com sitesinden yeni ipuçları gelmeye devam ediyor. Sayfada dört adımdan oluşan teaser için şifre bölümü yer alıyor. Reddit'te bir kullanıcı şifreleri ortaya çıkarmayı başardı ve girilen kodlar bir araya getirildiğinde Detective Comics #359'un EAN numarası olan "761941364995" ortaya çıkıyor. Çizgi romanın kapağında Batman, Robin ve Batgirl bulunuyor.

Batgirl, WB Games'in yeni Batman oyununa oynanabilir karakter olarak gelebilir

Batman: Gotham Knight

Arkham Videos, yukarıda göreceğiniz üzere Detective Comics #359'da kullanılan kapak göselinin Batman: Gotham Knights çizgi romanının 43. sayısının kapağında da kullanıldığını ortaya çıkardı. Şimdiye kadar ortaya çıkan raporlar, yeni oyunun adının da Batman: Gotham Knights olduğunu öne sürüyordu. Bu önemli bir ipucu ve muhtemelen doğru iz üzerinde olduğumuzu gösteriyor.

Aynı adlı çizgi roman serisi 2000'den 2006'ya kadar sürdü ve Alfred, Robin, Nightwing ve Batgirl gibi farklı karakterlere odaklandı. Yapılan keşfin ışığında, Batgirl'ün oyuna DLC karakteri olarak eklenebileceği iddia ediliyor. Ayrıca teaser sitesindeki şifreli içeriklerden birinde Two-Face'e referans veren bir görsel ortaya çıkıyor. Diğer yandan çizgi roman serisindeki karakterlerin Court of Owls'un hikayesinde yer alması, tüm Bat Family üyelerinin oyunda görüneceğine işaret ediyor. Suç örgütünün sembolüne benzer görseller, uzun süredir WB Games Montreal'in teaser'larında görünüyordu.

Yeni Batman oyunu WB Montreal

WB Games Montreal, Batman oyunu olduğu bildirilen yeni projesi için sıklıkla Court of Owls suç örgütüne odaklanıyordu. Merakla beklenen yeni oyun, bu hafta sonu DC'nin yaklaşmakta olan çizgi roman, film, TV dizisi ve oyun projelerinin duyurulacağı DC Fandome sırasında gösterilecek. Rocksteady de etkinlikte Suicide Squad: Kill the Justice League adlı yeni oyununu duyurmak için 20 dakikalık bir panel düzenleyecek.

WB Games Montreal'in Batman: Gotham Knights'ı 22 Ağustos’ta TSİ 20:30'da DC Fandome'da duyurması bekleniyor. RockSteady'nin Suicide Squad oyununu duyuracağı panel ise 23 Ağustos TSİ 03:00'te gerçekleşecek.