WB Games Montreal, yeni oyununu DC FanDome'da duyuracak

WB Games Montreal, yeni oyununu DC FanDome'da duyuracak
DC, hayranların yeni projelerden güncellemeler alacağı ve içerik oluşturucularıyla etkileşimde bulunacakları ücretsiz sanal etkinliği DC FanDome'u Haziran ayında duyurmuştu. Çizgi romanlar, filmler ve TV dizileriyle ilgili içeriklerin...

DC, hayranların yeni projelerden güncellemeler alacağı ve içerik oluşturucularıyla etkileşimde bulunacakları ücretsiz sanal etkinliği DC FanDome'u Haziran ayında duyurmuştu. Çizgi romanlar, filmler ve TV dizileriyle ilgili içeriklerin yanı sıra WB Games Montreal de yeni Batman oyunuyla etkinlikte olacak.

Rocksteady'nin yeni Suicide Squad oyununun duyuracağı DC FanDome etkinlik programında ortaya çıkmıştı. Şimdi de WB Games Montreal'in uzun süredir söylentilere konu olan yeni projesinin gösteride açığa çıkacağı görünüyor. WB Games Montreal, 22 Ağustos TSİ 20.30'da, muhtemelen yeni Batman oyununu duyuracak. Rocksteady de aynı gün 20 dakikalık bir panel düzenleyecek.

WB Games Montreal, DC FanDome'da yeni Batman oyununu duyurabilir

Warner Bros. Montreal, DC FanDome

DC FanDome programındaki "Hall of Heroes" bölümünde Rocksteady'nin Suicide Squad: Kill the Justice League oyununu duyuracağı açığa çıkmıştı. Aynı kısımda WB Games Montreal'in de duyuru yapacağı görülüyor. Ancak program başlığında stüdyonun Batman oyunu duyuracağına dair net bir ifade yer almıyor. Yukarıda görebileceğiniz üzere, duyuru geliştiricilerle yapılacak 20 dakikalık bir Soru-Cevap bölümünü de içerecek. Panelde kimlerin görüneceği veya oyundan görüntülerin yer alıp almayacağı şimdilik bilinmiyor.

Geliştiricinin yeni projesi yıllardır çeşitli söylentilerle konuşuluyor. İlk olarak ekibin, Batman'in oğlu Damian Wayne'in merkezinde olduğu bir oyun geliştirdiği konuşuluyordu. Ancak projenin iptal edilerek Court of Owls'u öne çıkaran başka bir Batman oyunu geliştirildiği bildirildi. Bazı söylentiler de oyunun bu sonbaharda piyasaya sürülecek bir Batman: Arkham yenilemesi olduğunu öne sürüyor.

Stüdyonun projesi muhtemelen bir Batman oyunu olacak, ancak içeriğine dair net bir fikrimiz yok. Ancak önümüzdeki hafta DC FanDome'da tüm detayları öğreneceğiz. Gelişmelerden haberdar olmak için takipte kalın!