Suicide Squad: Kill the Justice League, DC FanDome programında göründü

Suicide Squad: Kill the Justice League, DC FanDome programında göründü
Rocksteady'nin bir sonraki projesinin Suicide Squad oyunu olduğu biliniyor. İlk olarak Warner Bros. tarafından satın alınan alan adlarıyla ortaya çıkan oyun daha sonra stüdyo tarafından yayınlanan teaser ile onaylandı. Alan adlarından...

Rocksteady'nin bir sonraki projesinin Suicide Squad oyunu olduğu biliniyor. İlk olarak Warner Bros. tarafından satın alınan alan adlarıyla ortaya çıkan oyun daha sonra stüdyo tarafından yayınlanan teaser ile onaylandı. Alan adlarından biri aslında oyunun adını ortaya çıkarmıştı. Rocksteady'nin yeni oyunu, Suicide Squad: Kill the Justice League adıyla gelecek.

Rocksteady, Suicide Squad projesi üzerinde çalıştığını doğrulamasına rağmen daha fazla ayrıntı vermemişti. Ancak oyunun önümüzdeki haftaki DC FanDome etkinliğinde duyurulacağına işaret etmişti. Artık Batman: Arkham serisinin geliştiricisinin yeni oyunu Suicide Squad: Kill the Justice League, DC FanDome etkinlik programında göründü.

Rocksteady'nin Suicide Squad oyunu DCFanDome programında

Suicide Squad: Kill the Justice League, DC FanDome

DC FanDome'un programı, resmi web sitesinde yayına girdi ve yaklaşan etkinlikteki panelleri açıkladı. Programdaki "Hall of Heroes" sekmesi, Rocksteady'nin Suicide Squad: Kill the Justice League başlıklı paneliyle ilgili ayrıntılara yer veriyor. The Lego Batman Movie filminde sevilen süper kahramanı seslendiren Will Arnett, 23 Ağustos TSİ 03:00'te başlayacak etkinliği sunacak. Yeni oyun, Rocksteady'nin panelinde 20 dakika boyunca sergilenecek.

Şimdilik oyunun adı ve Superman'i içeren teaser dışında çok fazla bilgi yok. Son raporlar, Rocksteady'nin DC FanDome sırasında yine detaylara çok fazla girmeyeceğini öne sürüyor. Ayrıca oyunun yeni nesil olduğu ve yakın zamanda gelmeyeceği iddia ediliyor.

Suicide Squad: Kill the Justice League'in yanı sıra WB Games Montréal'in yeni Batman oyununun da etkinlikte tanıtılması bekleniyor. Stüdyo, devam eden çalışmalarını 22 Ağustos'ta TSİ 20:30'da DC FanDome'da açıklayacak. Yıllar süregelen söylentiler ve teaser'lar, Montréal ekibinin Court of Owls adlı suç örgütüne odaklanan bir proje geliştirdiğini gösteriyor.

Suicide Squad: Kill the Justice League ve yeni Batman oyunundan gelecek haberleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Takipte kalın!