Prince of Persia Remake, bir perakende sitesinde ortaya çıktı

Prince of Persia Remake, bir perakende sitesinde ortaya çıktı
Ubisoft'un yeni Prince of Persia oyunu üzerinde çalıştığı bir süredir konuşuluyor. Yayıncının üzerinde çalıştığı oyunun eğlence parkları için tasarlanan bir VR kaçış oyunu olduğu geçtiğimiz ay ortaya çıkmıştı....

Ubisoft'un yeni Prince of Persia oyunu üzerinde çalıştığı bir süredir konuşuluyor. Yayıncının üzerinde çalıştığı oyunun eğlence parkları için tasarlanan bir VR kaçış oyunu olduğu geçtiğimiz ay ortaya çıkmıştı. Ancak görünüşe göre konsol ve PC sürümü için hala umut var. Prince of Persia Remake, Guatemala'daki bir perakende sitesinde göründü.

Prince of Persia Remake, kısa süre önce Guatemala'daki teknoloji mağazası zinciri Maximizamos Tu Vida'da ortaya çıktı. Oyunun bulunduğu sayfa kısa süre sonra kaldırılsa da, Twitter kullanıcısı Ken Xyro ekran görüntülerini almayı başardı. Sayfada oyunun çıkış tarihi ve geleceği platformlara dair bilgiler de yer alıyordu.

Prince of Persia Remake duyurusu yakında gelebilir

Maximizamos Tu Vida'nın web sitesine göre Prince of Persia'nın yıllardır beklenen yeni oyunu Kasım 2020'de PlayStation 4 ve Nintendo Switch'e gelecek. Oyunun PS4 sürümünün fiyatı 70 dolar, Switch sürümünün fiyatı ise yaklaşık 82 dolar olarak listelenmiş. Ubisoft, şimdiye kadar oyuna dair hiçbir ipucu vermedi ve aşağıda göreceğiniz üzere mağazanın sızdırdığı sayfanın dışında remake'in gerçek olduğunu gösteren başka bir kanıt yok.

Prince of Persia Remake

Prince of Persia Remake; Sands of Time, Warrior Within ve Two Thrones üçlemesinin yeniden düzenlenmiş bir versiyonu olabilir. Ancak, 2008 yılında gelmesi planlanan Prince of Persia'nın yenilenen versiyonu olarak da karşımıza çıkabilir. Ne yazık ki şimdilik tahminden öteye gidemiyoruz.

For Honor, Mart ayında sınırlı süreli bir Prince of Persia etkinliği düzenlemişti. Ayrıca Twitter'da keşfedilen @princeofpersia hesabının Ubisoft tarafından açıldığı ortaya çıkmıştı. Ancak daha sonra yapılan duyuruda, eğlence mekanları için geliştirilen Prince of Persia: The Dagger of Time adlı bir VR deneyiminin ortaya çıkmasıyla hayaller suya düşmüştü.

Prince of Persia serisine 2010'dan beri yeni oyun gelmiyor

Prince of Persia: The Forgetten Sands

Serinin en son oyunu, 2010 yılında Prince of Persia: The Sands of Time filmiyle birlikte yayınlanan Forgotten Sands olmuştu. Hayranlar o zamandan beri bir sonraki oyunu merakla bekliyor. Prince of Persia Remake, Kasım ayında konsol ve PC platformlarına gelecek yeni bir oyunun habercisi olabilir.

Eğer perakende sitesinde ortaya çıkan sızıntı gerçekse ve oyun Kasım ayında çıkacaksa; Ubisoft, Eylül ayında gerçekleşecek UbiForward'da beklenen duyuruyu yapabilir. Gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Splinter Cell de benzer şekilde hayranların yollarını gözlediği bir seri ve oyunun kahramanı Sam Fisher, operatör olarak Rainbow Six Siege'e gelecek.