Injustice 3'ün kapak görseli olduğu düşünülen tasarım

Injustice 3'ün kapak görseli olduğu düşünülen tasarım
DC FanDome etkinliği için geri sayım başladı ve etkinlikte duyurulacak oyunlar hakkında bilgiler gelmeye başladı. Rocksteady'nin Suicide Squad oyunu onaylandı. Diğer yandan WB Montreal'in yeni Batman oyununu açığa çıkarması bekleniyor....

DC FanDome etkinliği için geri sayım başladı ve etkinlikte duyurulacak oyunlar hakkında bilgiler gelmeye başladı. Rocksteady'nin Suicide Squad oyunu onaylandı. Diğer yandan WB Montreal'in yeni Batman oyununu açığa çıkarması bekleniyor. Mortal Kombat serisinin geliştiricisi NetherRealm'in ise yeni Injustice 3 oyunuyla karşımıza çıkacağı konuşuluyor.

Sosyal medyada Injustice 3'ün kapak görseli olduğu iddia edilen bir çalışma ortaya çıktı. BossLogic, merakla beklenen oyun için kısa süre önce bir teaser görüntüsü paylaştı. Görselin serinin yeni oyununa ait olduğu iddia ediliyor. Sanatçı daha önce de oyunlar için resmi tasarımlar üzerinde çalışmıştı.

Injustice 3'e ait olduğu düşünülen tasarım:

Injustice 3

Injustice 3'ün resmi kutu sanatı olduğu düşünülen görselin DC'nin Watchmen serisiyle ilişkilendirildiği görülüyor. Grubun ikonik gülen yüz logosu da sol tarafta göze çarpıyor. Bu görselle ilgili tek sorun, gerçekten oyunla ilişkili olup olmadığının açıklanmaması. BossLogic son olarak Assassin's Creed Valhalla için bazı resmi sanat tasarımlarına imza atmıştı.

Injustice 3'ün DC FanDome'da duyurulması olasılıklar dahilinde. Son yıllarda NetherRealm Studios, Injustice ve Mortal Kombat serileri üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Mortal Kombat 11'in henüz geçtiğimiz yıl piyasaya sürüldüğü düşünüldüğünde, bir sonraki projelerinin yeni Injustice oyunu olacağı söylenebilir.

DC FanDome, 22 Ağustos tarihinde gerçekleşecek. NetherRealm'den Ed Boon'un etkinlikte yer alacağı düşünüldüğünde, Injustice 3 kapak görselinin resmiyet kazanabileceğini söyleyebiliriz.