WB Games Montreal, yeni Batman oyununu DC FanDome'da duyurabilir

WB Games Montreal, yeni Batman oyununu DC FanDome'da duyurabilir
Rocksteady Studios, dün yaptığı duyuruyla DC FanDome'da Suicide Squad oyununu açıklayacağına işaret etmişti. Şimdi de WB Montreal'in uzun süredir söylentilere konu olan yeni Batman oyununu etkinlikte duyuracağına dair haberler...

Rocksteady Studios, dün yaptığı duyuruyla DC FanDome'da Suicide Squad oyununu açıklayacağına işaret etmişti. Şimdi de WB Montreal'in uzun süredir söylentilere konu olan yeni Batman oyununu etkinlikte duyuracağına dair haberler gelmeye başladı.

Bloomberg'den Jason Schreier, daha önce WB Montreal'in yeni Batman oyununun bu yaz açıklanacağına dair raporlar öne sürmüştü. Ayrıca WB Games'in Batman oyunu için alan adı kaydettiği ortaya çıkmıştı. Schreier, yaptığı son paylaşımda yeni oyunun 22 Ağustos'ta başlayacak olan DC FanDome etkinliğinde nihayet ortaya çıkacağını belirtti.

WB Montreal, Courts of Owl'a dayanan bir Batman oyunu ile karşımıza çıkabilir

Yeni Batman oyunu, WB Montreal

Schreier, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda WB Montreal'de geliştirilmekte olan bir Suicide Squad oyununun 2016'da iptal edildiğini doğruladı. Ayrıca WB Montreal'in bir Damian Wayne'i temel alan bir Batman oyunu üzerinde çalıştığını ekledi. Ancak bu proje de iptal edildi ve stüdyo oyunun gelişimine yeniden başladı.

Schreier, WB Montreal'in Courts of Owl çizgi roman serisine dayanan yeni bir Batman oyunu ortaya çıkaracağına inanıyor. Stüdyonun yeni bir Batman oyunu üzerinde çalıştığını görmek şaşırtıcı değil çünkü daha önce Twitter üzerinden Gotham ile ilgili teaser görselleri yayınlamışlardı. Rocksteady ve WB Montreal'in yanı sıra Nether Realm Studios da DC FanDome'da olabilir. Stüdyo başkanı Ed Boon, etkinliğe katılacağını açıkladı. Boon, yeni Injustice oyunuyla ilgili yeni duyurular yapılabilir.

DC FanDome, Warner Bros.'un filmler, diziler ve oyunlar için DC ile ilgili tüm projelerine ilişkin en son güncellemeleri ortaya çıkaracağı çevrimiçi bir etkinlik olarak düzenlenecek. Etkinlik, DC Comics'in resmi web sitesi üzerinden 22 Ağustos TSİ 20:00'de yayınlanacak. Yeni Batman ve Suicide Squad oyunlarıyla ilgili duyuruları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.