Suicide Squad oyunu, DC Fandome etkinliğinde duyurulacak

Suicide Squad oyunu, DC Fandome etkinliğinde duyurulacak
Batman: Arkham üçlemesinin arkasındaki geliştirici Rocksteady Studios, bir sonraki projesinin Suicide Squad oyunu olduğunu açıkladı. Stüdyo, sosyal medya hesabı üzerinden Superman veya Bizarro'nun yer aldığı bir teaser görüntüsü...

Batman: Arkham üçlemesinin arkasındaki geliştirici Rocksteady Studios, bir sonraki projesinin Suicide Squad oyunu olduğunu açıkladı. Stüdyo, sosyal medya hesabı üzerinden Superman veya Bizarro'nun yer aldığı bir teaser görüntüsü paylaştı.

Rocksteady'nin karakterin kafasına Suicide Squad logosu yerleştirerek DC FanDome etkinliğini işaret etti. DC FanDome 22 Ağustos Cumartesi günü TSİ 20.00'de başlayacak ve geliştirici, merakla beklenen yeni oyununu duyuracak. Ücretsiz çevrimiçi etkinlik, DC'nin gelecekteki planlarını paylaşmak için düzenlenecek.

Justice League ile bağlantılı bir Suicide Squad oyunu gelebilir

Suicide Squad oyunu

Rocksteady'nin yeni oyununu duyurması aslına bakılırsa sürpriz olmadı. Warner Bros.'un geçtiğimiz aylarda Suicide Squad ile ilişkili alan adları satın aldığı ortaya çıkmıştı. Yayıncı, 'suicidesquadgame.com' ve 'suicidesquadkillthejusticeleague.com' adreslerini kaydederek dikkatleri üzerine çekmişti. Alan adları ile paylaşılan teaser görseli de son derece uyumlu görünüyor.

Rocksteady'nin paylaştığı görüntü de Suicide Squad logosu, Superman'in kafasını hedefleyen bir artı işareti şeklinde karşımıza çıkıyor. Bu da alan adlarından birinin doğrudan Justice League ile bağlantılı bir Suicide Squad oyunuyla bağlantılı olabileceğini gösteriyor.

Warner Bros'un kaydettiği alan adları arasında yeni bir Batman oyununa işaret eden 'gothamknightsgame.com' da vardı. WB Montreal'in üzerinde çalıştığı konuşulan yeni Batman oyunu Batman: Gotham Knights olarak adlandırılabilir. DC FanDome sürprizlerle dolu bir etkinlik olacak gibi görünüyor.

Şimdilik Suicide Squad oyunu hakkındaki detaylar perde arkasında, ancak çok yakında daha fazlasını öğreneceğiz. Belki de WB Games hayranların beklentilerine iki yeni oyunla karşılık verebilir.