Monster Hunter filminin vizyon tarihi erkene çekildi: Yeni fragman yayında

Monster Hunter filminin vizyon tarihi erkene çekildi: Yeni fragman yayında
Milla Jovovich'in başrolünü üstlendiği Monster Hunter filminin çıkış tarihinde değişiklik yapıldı. Monster Hunter yıl sonunda Warner Bros.'un Wonder Woman 1984 için belirlediği aynı tarihte gösterime girecek. Filmin daha önce...

Milla Jovovich'in başrolünü üstlendiği Monster Hunter filminin çıkış tarihinde değişiklik yapıldı. Monster Hunter yıl sonunda Warner Bros.'un Wonder Woman 1984 için belirlediği aynı tarihte gösterime girecek. Filmin daha önce 30 Aralık olarak belirlenen vizyon tarihi beş gün geriye çekildi.

Yapımcı Screen Gems, Paul W.S. Anderson tarafından yönetilen filmin 25 Aralık'ta vizyona gireceğini duyurdu. Wonder Woman 1984, HBO Max üzerinden de yayınlanacak olsa da, Monster Hunter'ın yayın seçenekleri henüz bilinmiyor. Vizyon tarihinin yanı sıra Capcom'un popüler oyun serisine dayanan filmden aksiyon dolu yeni bir fragman da paylaşıldı.

Monster Hunter, tarihi değişen tek film değil

Monster Hunter filmi, Milla Jovovich

Monster Hunter, vizyon tarihi değişen ilk oyun uyarlaması değil. MGM, geçtiğimiz ayın sonunda Tomb Raider 2 filminin süresiz olarak ertelediğini duyurmuş ve sinemaların ne zaman yeniden açılacağı konusundaki endişelerini ortaya koymuştu. Benzer haberler yakın zamanda Mortal Kombat'tan da geldi. Filmin Ocak 2021 olarak belirlenen çıkış tarihi durumun düzelip düzelmeyeceğine göre tekrar şekillenebilir. Son olarak Uncharted filminin istikrarlı adımlarla ilerlediği ve 16 Temmuz 2021'de beyaz perdeye geleceği biliniyor.

Monster Hunter'ın başlangıçta Eylül ayında gösterime girmesi bekleniyordu. Ancak koronavirüs salgını ile ilgili endişeler, filmin Nisan 2021'e ertelenmesine neden oldu. Screen Gems daha sonra tarihi 30 Aralık'a çekti ve son olarak 25 Aralık tarihinde karar kıldı.

Monster Hunter'ın yeni fragmanı:

İlgili Haberler