Son Monster Hunter Rise: Sunbreak Güncellemesi 8 Haziran'da Başlıyor

Son Monster Hunter Rise: Sunbreak Güncellemesi 8 Haziran'da Başlıyor
Primordial Malzeno ile karşılaşmaya hazırlanın.

Capcom, Monster Hunter Rise: Sunbreak için bir sonraki ücretsiz bonus güncellemesinin oyunun son içerik sürümü olacağını duyurdu. 8 Haziran'da gelen güncelleme, devasa genişleme paketinin son canavarı Primordial Malzeno'nun yanı sıra zırh geliştirmeleri ve dekorasyonlarda yapılan bir dizi değişikliği içerecek ve daha büyük zorluklar ve daha fazla ödül içeren yeni Etkinlik Görevleri, yayınlanana kadar yayınlanmaya devam ediyor.

son-monster-hunter-rise-sunbreak-guncellemesi-8-haziranda-geliyor-1.jpg

Monster Hunter Rise: Sunbreak için son içerik sürümü geliyor

Ayrıca Title Update 4, 5 ve Ücretsiz Bonus Güncellemesinin tüm içeriğinin 24 Ağustos'ta Xbox Series X/S, Xbox One, PC, PS5 ve PS4 için tek bir paket olarak geleceği açıklandı. Capcom, Monster Hunter Rise: Sunbreak'in hikayesinin aslında Free Title Update 5'te Kamura'nın güçlerinin Amatsu'ya karşı çarpışmasıyla sona ermesinin amaçlandığını söylüyor; ancak Ücretsiz Bonus Güncellemesi, Kadim Ejderha Malzeno ile Krallık arasındaki ilişkiyi sonlandırır.

son-monster-hunter-rise-sunbreak-guncellemesi-8-haziranda-geliyor-2.jpg

Master Rank seviye 10'dan başlayarak Primordial Malzeno, avcıların mücadele etmeleri için yeni saldırılar ve hareketler getiriyor ve avcılara benzersiz bir yeni zırh seti ve silahlar için parçalar sunuyor. Ücretsiz Bonus Güncellemesi ile yeni bir Ücretli DLC yayınlanmayacak olsa da, mevcut DLC yeni temalı setlerde paketleniyor.

İlgili Haberler