THQ Nordic E3 2019'a iki yeni oyunla katılacak

THQ Nordic E3 2019'a iki yeni oyunla katılacak
THQ Nordic yıllardır yeni oyun gelmeyen popüler serileri satın almasıyla tanınıyor. Yayıncı geçen Kasım ayında henüz duyurulmamış 35 oyun üzerinde çalıştığını açıkladı ve bu oyunlardan ikisi E3 2019'da tanıtılacak.All...

THQ Nordic yıllardır yeni oyun gelmeyen popüler serileri satın almasıyla tanınıyor. Yayıncı geçen Kasım ayında henüz duyurulmamış 35 oyun üzerinde çalıştığını açıkladı ve bu oyunlardan ikisi E3 2019'da tanıtılacak.

All Gamers, geliştiricinin etkinlikle ilgili planlarını belirlediği, THQ Nordic tarafından gönderilen bir e-postanın ekran görüntülerini paylaştı. E-posta duyurulmamış bu oyunları "galaktik olarak sevilen bir oyunun / serinin uzun zamandır beklenen dönüşü" ve "sevilen bir oyunun / serinin yeni bir vizyonu" olarak tanımlıyor.

Ekran görüntüsünde: "THQ Nordic kesinlikle görmek isteyeceğiniz, duyurulmamış bir oyun için rezervasyon yapıyor. Bu remake'in ne olduğunu açıklayamıyorum, ancak galaktik olarak sevilen bir oyunun / serinin uzun zamandır beklenen dönüşü." ifadelerine yer verilmiş. İkinci oyun için yazılanlar da benzer ifadeler taşıyor ve demosu olduğunu öne sürüyor.

Oyuncular bir süredir özellikle Timesplitters'ın geri dönmesini umuyorlardı, ancak THQ Nordic'in büyük oyun kataloğu gelecek ay hangi iki oyunu görebileceğimizi tahmin etmeyi zorlaştırıyor. Şirketin diğer markaları arasında Alone in the Dark, Dead Island, Red Faction, Carmageddon ve Kingdoms of Amalur gibi heyecan verici projeler var.

Daha fazla bilgi geldiğinde okuyucularımızı güncelleyeceğiz. E3 2019 etkinliği bu yıl 11-14 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek ve oyun dünyasındaki tüm gelişmeleri sizlere ileteceğiz.