Aksiyon-RPG oyunu Biomutant 2019 yazına ertelendi

Aksiyon-RPG oyunu Biomutant 2019 yazına ertelendi
Kısa bir sessizlik döneminin ardından THQ Nordic ve Experiment 101'in yeni oyunu Biomutant için Gamescom 2018'e özel yeni bir oynanış fragmanı yayınlandı. Videoda 2018 yayın penceresi gösterilse de, oyunun 2019 yazında...

Kısa bir sessizlik döneminin ardından THQ Nordic ve Experiment 101'in yeni oyunu Biomutant için Gamescom 2018'e özel yeni bir oynanış fragmanı yayınlandı. Videoda 2018 yayın penceresi gösterilse de, oyunun 2019 yazında geleceği bildirildi.

Haber Biomutant'ın resmi Twitter hesabı, bir kullanıcının daha önce belirtilen çıkış tarihi hakkındaki sorusuna yanıt verdi. Ne Experiment 101, ne de THQ Nordic gecikmenin sebebine dair bir açıklama yayınlamadı. İşte Gamescom'a özel Biomutant oynanış fragmanı:

Biomutant'ın özelliklerine genel bakış:


  • 3. Şahıs Savaşına Yeni Bir Bakış - Dövüş sanatları tarzı dövüş sistemi, mutasyonlarınızdan atış, yakın dövüş ve güçlerini birleştirirken maksimum hareket özgürlüğü ve çeviklik sağlar.
  • Oynanışı Geliştirin - Görüş ve oynama tarzınızı değiştirmek için genetik yapınızı yeniden kodlayın.
  • Zanaatte Sonraki Seviye - Kendinize özel tek veya çift elli yakın dövüş silahları oluşturmak için parçaları karıştırın ve eşleştirin.
  • Macera için donanın - Karakterinizi donatırken tam özgürlüğünüz var. Sadece yarattığınız silahlar için değil, aynı zamanda ne tür bir donanım kullandığınız konusunda da.
  • Canlı Açık Dünyada Hayatta Kal - Kendi dünyanızı keşfederken, kendi maceranızı oluşturun. Yürüyerek, mech, jet-ski, hava balonu ve daha fazlasıyla...
  • Sıra dışı Bir Sonu Olan Sıra dışı Bir Hikaye - Bir veba toprakları mahvediyor ve Hayat Ağacı köklerinden ölüm kanıyor. Kabileler, onları birleştirecek ya da indirecek kadar güçlü birine ihtiyaç duyuyorlar.

Biomutant, PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor.