Sonic the Hedgehog aktörü Sonic'in yeni tasarımı için heyecanlı

Sonic the Hedgehog aktörü Sonic'in yeni tasarımı için heyecanlı
Sonic the Hedgehog filmide Sonic'i seslendiren Ben Schwartz, karakterin yeni halini henüz görmemiş olmasına rağmen yeni tasarım için "heyecanlı" olduğunu söyledi.San Diego Comic-Con' etkinliğinde IGN'e konuşan aktör hayranlarla...

Sonic the Hedgehog filmide Sonic'i seslendiren Ben Schwartz, karakterin yeni halini henüz görmemiş olmasına rağmen yeni tasarım için "heyecanlı" olduğunu söyledi.

San Diego Comic-Con' etkinliğinde IGN'e konuşan aktör hayranlarla buluşmaktan dolayı mutlu olduğunu ve yapımcılar kendilerini dinlediği için minnettar göründüklerini söyledi:

"Çok heyecanlandığımı söyleyebilirim. Son tasarımı henüz görmedim ama çok heyecanlıyım. Hayranların isteği üzerine değiştiriyorlar ve bence harika olacak. Görünüşe bakılırsa insanların da gerçekten heyecanlanacağını düşünüyorum. Hayranların konuştu ve yapımcılarımız Paramount, Jeff Fowler: 'hey, biliyor musun bunu yapabiliriz' dedi. Yani çok özel birşey geliyor."

Schwartz değişikliklerden heyecan duyan tek kişi değil. Baş Yapımcı Tim Miller, Variety'ye bekleyenlerin yeni tasarımdan memnun kalacağını düşündüğünü söyledi:

"Ben ve Jeff hayranlarla birlikteydik. Herşey mahvolmuştu. Oraya gittim ve yapmam gereken en önemli şey 'mahvoldum' demekti. Ben oraya gelmeden bir saat önce bir tweet atmıştı. O iyi bir adam. Bununla baş etmenin yolu tam olarak buydu. Hayranların da bunda katkısı var. Onları dinlemenin doğru bir yolu var."

Sonic the Hedgehog filmi ilk fragmanın ardından karakterin yüzü, dişleri ve gözlerine gelen tepkiler nedeniyle 14 Şubat 2020'ye ertelendi. Ardından Yönetmen Jeff Fowler, VFX sanatçılarının Sonic'in tasarımını değiştirmelerinin zaman alacağını söylerken, çalışanların fazla mesai yapmak zorunda olmadıklarını ima eden bir tweet attı. O zamandan beri son tasarımın nasıl olacağı hep merak konusu oldu.

Sonic the Hedgehog filminin ilk olarak 7 Kasım'da vizyona girmesi bekleniyordu ancak yapılan değişiklikler tarihin ötelenmesiyle sonuçlandı.