Sonic the Hedgehog filminin vizyon tarihi ertelendi!

Sonic the Hedgehog filminin vizyon tarihi ertelendi!
Heyecanla beklenen Sonic the Hedgehog filminin ertelendiği resmi olarak açıklandı. Başlangıçta 7 Kasım 2019'da vizyona girmesi planlanan film 3 ay ertelendi. Yönetmen Jeff Fowler, Sonic the Hedgehog'un beyaz perdeye 14 Şubat 2020'de...

Heyecanla beklenen Sonic the Hedgehog filminin ertelendiği resmi olarak açıklandı. Başlangıçta 7 Kasım 2019'da vizyona girmesi planlanan film 3 ay ertelendi. Yönetmen Jeff Fowler, Sonic the Hedgehog'un beyaz perdeye 14 Şubat 2020'de geleceğini duyurdu.

Erteleme kararı, filmin ilk fragmanına yapılan olumsuz eleştirilerin ardından geldi. Fragmanda Coolio'nun "Gangsta's Paradise" şarkısının kullanılmasından Sonic'in tasarımına kadar birçok şey eleştirilmişti. Sevilen kahraman oyun serisindekinin aksine sinemada insana benzeyen vücudu ve özellikle dişleriyle daha "gerçekçi" tasarlanmıştı. Merak edenler için işte Kirpi Sonic'in ilk fragmanı:

Eleştirilerin çığ gibi büyümesinin ardından Fowler, Sonic'in tasarımının daha bilindik bir tasarımla, daha uyumlu olacak şekilde güncelleneceğini açıkladı. Ancak birkaç ay sonra gösterime girecek olan film için bunun nasıl mümkün olacağı merak ediliyordu. Neyse ki, Fowler ve Paramount, Sonic the Hedgehog'u ertelemeyi seçerek, animatörlerin üzerinden büyük bir yük kaldırdı.

Karakterin tasarımını değiştirmek filmi geliştirme yolunda önemli bir hamle olabilir. Film ertelemenin ardından büyük bir değişim geçirmeyecek ve fragman hala Sonic the Hedgehog için referans niteliğinde. Muhtemelen yeni Sonic'i uzun bir süre göremeyeceğiz, ancak yeni bir tanıtım gelene kadar merakla bekleyeceğiz.

Sonic the Hedgehog filminde; Ben Schwartz'ı Sonic ve Jim Carrey'i Doktor Robotnik rolünde izleyeceğiz. Şu anda oyun serisinden başka bir karakter onaylanmadı. Süper kirpinin yeni filmini heyecanla bekliyoruz.