Sonic'in tasarımı gelen eleştirilerin ardından değişiyor

Sonic'in tasarımı gelen eleştirilerin ardından değişiyor
Paramount yaklaşmakta olan Sonic the Hedgehog filmi için ilk fragmanı yayınladığında, kahramanın rahatsız edici versiyonunu gören çoğu hayran tasarımı eleştiri yağmuruna tutmuştu.Yönetmen Jeff Fowler sonunda geri bildirimler...

Paramount yaklaşmakta olan Sonic the Hedgehog filmi için ilk fragmanı yayınladığında, kahramanın rahatsız edici versiyonunu gören çoğu hayran tasarımı eleştiri yağmuruna tutmuştu.

Yönetmen Jeff Fowler sonunda geri bildirimler hakkında tweet attı ve hayranların eleştirilerini belirgin olarak gördüğünü temin etti. Fowler, değişikliklerin Sonic'in karakterinin tasarımına geldiğini doğruladı ve şunları söyledi: "Tasarımdan memnun değilsiniz ve değişiklikler istiyorsunuz. Bu olacak. Paramount & Sega'daki herkes kendini karakteri olabildiğince EN İYİ şekilde yapmaya adadı."

Fragmanın yayınlanmasından bu yana çok sayıda insan yeni Sonic'in çeşitli yönlerini vurgulayarak çizimlerle Twitter, Tumblr ve Reddit'te tepkilerini paylaşmıştı. Uzun, insan görünümlü bacaklar, dişleri ve daha birçok detay hakkında eleştiriler geldi. Sonic the Hedgehog karakter tasarımcısı bile Twitter'da düşüncelerini ve endişelerini dile getirdi. Naoto Ohsima: "Şimdiye kadar çeşitli Sonic'ler ortaya çıktı. Tüm Sonic'leri sevdim. Sonic'in filminin bir fragmanını gördüm. Yetişkinlerin de eğlenmelerini bekliyordum. Endişeliyim."

Ohsima bile Sonic'in yeniden tasarlanmasına naif bir tepki gösterdi. Sonic'in yeni tasarımı Warner Bros.'un Dedektif Pikachu'daki sevilen karakter Pikachu gibi övgü almadı. Fowler, karakterin görünümünü büyük ölçüde değiştirilmesi kararının filmin yayınlanmasını geciktirip geciktirmeyeceğini söylemedi.

Sonic the Hedgehog'un 7 Kasım'da beyaz perdeye gelmesi bekleniyor. Filmin tartışılan fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz.