Final Fantasy 16 Birinci Gün Güncellemesi Duyuruldu

Final Fantasy 16 Birinci Gün Güncellemesi Duyuruldu
Ama oyunu oynamak için gerekli olmuyor.

Final Fantasy 16, küçük bir dizi sorunu çözmek için ilk gün güncellemesine sahip olacak, ancak oyunu oynamak için gerekli olmuyor. Geliştirici, ekibin Final Fantasy 16 için herhangi bir yayın öncesi veya yayın günü güncellemesi yapmak istemediğini belirterek bu güncelleme için özür diledi.

final-fantasy-16-birinci-gun-guncellemesi-duyuruldu-1-001.jpg

Final Fantasy 16 güncellemesi yakında geliyor

Özel bir Final Fantasy 16 canlı yayını sırasında yapımcı Naoki Yoshida, bu güncellemenin birinci gün yayınlanmadan önce geleceğini söyledi. "Dijital sürüme sahipseniz ve sisteme indirdiyseniz ve PS5'iniz internete bağlıysa bunu otomatik olarak indirecek ve ilk gün için hazır olacak, böylece insanlar bir an önce oynamaya hazır oluyor." Oyunun kilidi açıldıkça, diye açıkladı yapımcı, bunun çok, çok küçük bir sorun" olduğunu belirtmeden önce, bu nedenle oyuncular güncellemeyi yükleyemeseler bile temel oyunu oynayabilecekler.

final-fantasy-16-birinci-gun-guncellemesi-duyuruldu-2.jpg

"Bu hızlı bir yama, bu yüzden oyunu gerçekten oynamanıza gerek yok. Yani internet bağlantısı olmayanlar ve belki de zamanında alamayanlar, yine de oyunu oynayabileceksiniz. " Yoshida oyunculara güvence verdi. Final Fantasy 16, bu hafta 22 Haziran'da PlayStation 5'e özel olarak tam olarak yayınlanıyor.

final-fantasy-16-birinci-gun-guncellemesi-duyuruldu-3.jpg

Oyuna olabildiğince taze bir şekilde başlamayı planlıyorsanız, fiziksel kopyaların vahşi doğada tespit edildiğini nazikçe hatırlatmak, bu nedenle önümüzdeki günlerde interneti dolduran potansiyel spoilerlerin farkında olmalısınız.

İlgili Haberler