Final Fantasy 16 Yeni Oynanışı, Destansı Eikon Savaşlarını Sergiliyor

Final Fantasy 16 Yeni Oynanışı, Destansı Eikon Savaşlarını Sergiliyor
Final Fantasy 16 oyununun yeni oynanışı, destansı Eikon savaşlarını oyunculara sergiledi. İşte detaylar...

Final Fantasy 16, en yeni PlayStation Oynanış Vitrini'nde dünyasını ve oynanış döngüsünü sergilemek için elinden gelen her şeyi yapıyor ve oyunun bir JRPG ve bir Final Fantasy oyunu olarak kimliğiyle ilgili yanlış anlamalara dair rekoru kırıyor.

final-fantasy-16-yeni-oynanisi-destansi-eikon-savaslarini-sergiliyor

Final Fantasy 16, Eikonic savaşlarını sergiledi

Örneğin, oyunun haritası, oyuncular hikayede ilerledikçe kilidi açılacak olan birkaç yan konumu ve görevi ortaya çıkarıyor ve bu da hikayeyi Final Fantasy 13'ün ilk dörtte üçünden daha az doğrusal hale getiriyor. Savaşta oyuncular, birden çok düşmanı veya bir düşmanı tekrar tekrar hedeflemek için çeşitli hareketler ve büyüler kullanabiliyor, ancak rastgele olasılığa güvenmek yerine onları manuel olarak hedeflemeleri gerekiyor.

final-fantasy-16-yeni-oynanisi-destansi-eikon-savaslarini-sergiliyor

Aksiyon dolu oyun ayrıca, oyuncuların savaşta bağlanabilecekleri ve belirli Eikon beceri ağaçları aracılığıyla kilidini açabilecekleri birçok farklı beceri kombinasyonunu vurguluyor. Ek olarak, vitrinde bahsedilen bir erişilebilirlik özelliği, oyuncuların hangi becerilerin kilidini açacağını otomatik olarak seçmesine olanak vererek, onu önceki Final Fantasy beceri sisteminden daha kullanıcı dostu hale getiriyor.

final-fantasy-16-yeni-oynanisi-destansi-eikon-savaslarini-sergiliyor

Bahsedilen diğer QoL iyileştirmeleri, oyun içi seslerin ve müziğin görsel bir temsilini sağlayan görsel erişilebilirlik seçeneklerinin yanı sıra oyuncuların kombolarını uygulamaları için savaş zamanlayıcıları ve fikir tartışması partner seçimi gibi çeşitli eğitim seçeneklerini içeriyor. Ayrıca oyuncuların bağışlar yoluyla merkez dünyasını genişletebilecekleri ve yeni avlanma görevlerinin ve tesislerinin kilidini açabilecekleri ve hikayenin takip edilemeyecek kadar kafa karıştırıcı hale gelmesi durumunda tüm irfan ve kişilerarası ilişkileri açıklamakla görevli karakterlerin olacağı da gösteriliyor.

Yine de, vitrinin en çarpıcı kısmı, Eikonic savaşları, özellikle de Titan Lost ile mücadele olarak kaldı. Bu dövüşte, örneğin nasıl hareket ederseniz edin yere bağlı kaldığınız Devil May Cry V'in aksine, Clive'in Ifrit'inin Titan parçaları üzerinde yerçekiminden kopuk bir şekilde yürüdüğünü görüyoruz. Son olarak, Kenshi Yonezu'nun 'Tsuki Wo Miteita - Moongazing' adlı oyunun ana temasını oynayacağı doğrulandı. O, hit anime Chainsaw Man'in açılış temasını seslendiren çok popüler bir Japon şarkıcıdır.

İlgili Haberler