Dead Cells Animasyon Dizisi Uyarlaması Yapılıyor

Dead Cells Animasyon Dizisi Uyarlaması Yapılıyor
Motion Twin, Dead Cells adlı oyunun bir animasyon dizisinin uyarlaması yapıldığını açıkladı.

Popüler Roguelike-Metroidvania oyunu Dead Cells için haberler gelmeye devam ediyor. Kısa bir süre önce satılan 10 milyon kopyayı aşan geliştiriciler Evil Empire ve Motion Twin, Dead Cells'in bir animasyon dizisi alacağını duyurdu.

dead-cells-animasyon-dizisi-uyarlamasi-yapiliyor-1.jpg

Dead Cells için bir animasyon dizisi düşünülüyor

Duyuruda, "Yeni şov, hayranları garip bir veba tarafından sarsan lanetli bir adaya getiriyor" diyor. “Adanın aptal kralı, halkı canavar yaratıklara dönüştüren bir çare geliştirdikten sonra, alev başlı bir kahramanı tasvir eden kehanetler ortaya çıkmaya başlar. "Aslında bu kafası kesilmiş kahraman gerçek ama bir krallığı kurtarmak onun programında yok ve o sadece yalnız kalmak istiyor."

dead-cells-animasyon-dizisi-uyarlamasi-yapiliyor-2-001.jpg

Şovun yapımcılığını, aynı zamanda Captain Laserhawk adlı Far Cry 3: Blood Dragon animasyon yan ürünü üzerinde çalışan Paris merkezli stüdyo Bobbypills yapıyor. Evil Empire, "Stüdyo, Beheaded'i daha fazla muhteşem 2D olarak görmek isteyen her Dead Cells hayranının rüya serisini yaratmak için Dead Cells animasyon serisine iyi bilinen tarzını, mizahını ve aksiyon animasyon becerisini getirecek." Motion Twin, Bobbypis'i söylüyor. Gösteri prömiyer yaptığında Animation Digital Network'te (ADN) yayınlanıyor. Şovun yedi dakikalık 10 bölümü, dünya çapında kullanıma sunulmadan önce Fransa'da başlıyor.

İlgili Haberler