Dead Cells Castlevania DLC çıkış tarihi açıklandı

Dead Cells Castlevania DLC çıkış tarihi açıklandı
Motion Twin, Dead Cells Castlevania DLC çıkış tarihini oyuncularla paylaştı.

Konami'den yeni bir Castlevania oyunu almanın üzerinden uzun bir zaman geçti. En azından Dead Cells Castlevania DLC içeriği yakın bir zamanda geliyor. Motion Twin, bugün DLC için yeni bir fragman yayınladı. Buna ek olarak, Return to Castlevania'nın 6 Mart'ta yayınlanacağını duyurdu.

dead-cells-castlevania-dlc-cikis-tarihi-aciklandi

Dead Cells Castlevania DLC, Dracula'nın şatosunu konu alıyor

DLC boyunca vampir avcısı Richter Belmont tarafından Dracula'nın şatosunu keşfediyoruz. Bunun için görevlendirilen Dead Cells'in The Beheaded'i, yol boyunca müttefik Alucard ve bir yığın yeni düşmanla karşılaşıyor. Return to Castlevania; kurt adamlar, iskeletler ve vampirler dahil olmak üzere yeni düşmanları tanıtıyor.

dead-cells-castlevania-dlc-cikis-tarihi-aciklandi

Dead Cells'e iki yeni boss savaşı ekleniyor

Oyuncular klasik Castlevania düşmanları Death ve Dracula ile karşı karşıya geliyor. Oyunda, iki destansı yeni boss savaşı yer alıyor. Motion Twin bu DLC paketini Dead Cells'in bugüne kadarki en büyüğü olduğunu belirtti. Buna ek olarak, iki yeni biyomla birlikte 14 yeni silah oyun bünyesine ekleniyor.

dead-cells-castlevania-dlc-cikis-tarihi-aciklandi

Dead Cells Castlevania DLC çıkış tarihi

Dead Cells'e gelen Castlevania DLC içeriği 6 Mart 2023 tarihinde oyuncuların karşısına çıkıyor. PC, Nintendo Switch, PlayStation ve Xbox konsollarında satışa sunuluyor. Şu anda Dead Cells'e sahip olmayan oyuncular, kendilerine temel oyun ve Return to Castlevania olmak üzere bir paket alabiliyor.

Sizler Dead Cells için yayınlanacak olan DLC paketi hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın!

İlgili Haberler