Call of Duty: Warzone 2 Sezon 4, Yeni Vondel'in Haritasını Alıyor

Call of Duty: Warzone 2 Sezon 4, Yeni Vondel'in Haritasını Alıyor
Call of Duty: Warzone 2 Sezon 4 ile birlikte yeni bir Vondel haritası geliyor.

Activision, Call of Duty: Warzone 2 Sezon 4'ün 14 Haziran'da çıktığında yeni Vondel haritasının yer alacağını duyurdu. Ayrıca Vondel manzarasındaki aksiyonun bir fragmanını da gösterdi. Şirket duyuruyu yaptı ve Summer Game Fest sırasında oynanışı gösterdi. İşte yeni sezona dair tüm detaylar... Açıklamada, Activision şunları söyledi:

call-of-duty-warzone-2-sezon-4-vondel-haritasini-aliyor-1.jpg

Activision, Call of Duty: Warzone 2 Sezon 4 14 Haziran'da çıkıyor

"8 Haziran 2023'te SpecGru, Keşif Operasyonuna başladı. Bunlar, Kırmızı Işık, Yeşil Işık olarak belirlendi. Bu istihbarat, gözetleme ve keşif (ISR) operasyonu, geniş bir nehir ağı üzerine inşa edilmiş daha büyük bir metropolün tarihi bir bölgesi olan Vondel'de, mevcut operasyon alanlarından (AO'lar) - Al Mazrah ve Ashika Adası'ndan oldukça uzakta gerçekleşti. Activision'a göre, olaylarının ardından tüm Vondel sivillerinin tamamen tahliye edilmesinin ardından SpecGru, Jesus "Chuy" Ordaz, Enzo Reyes ve Kleópatros "Kleo" Gavras'tan oluşan Victor Ekibi de dahil olmak üzere birkaç itfaiye ekibi konuşlandırdı."

call-of-duty-warzone-2-sezon-4-vondel-haritasini-aliyor-2.jpg

Gördüğünüz gibi, bir Avrupa şehrinin tarihi bölgesi olan Vondel'in kentsel bölgesinde yeni bir haritadır. Vondel Kalesi, şehrin kuzeydoğu kesiminde yer alan 13. yüzyıldan kalma bir dünya mirası alanıdır. Diğer ilgi çekici yerler arasında Üniversite, Belediye Binası, Merkez İstasyon, Alışveriş Merkezi, Mezarlık, Polis Karakolu, Stadyum, Hayvanat Bahçesi, Müze bulunmaktadır.

İlgili Haberler