Call of Duty Warzone 2.0 yol haritası açıklandı

Call of Duty Warzone 2.0 yol haritası açıklandı
Activision, Call of Duty Warzone 2.0 ve Modern Warfare 2'nin tam yol haritasını açıkladı.

Activision, iki haftalık bir gecikmenin ardından Call of Duty Modern Warfare 2 ve Call of Duty Warzone 2.0 için Sezon 2'nin tam yol haritasını açıkladı. Yeni bilgiler, önceki raporlardaki ve teyit edilen yeni güncellemeleri içeriyor. Tüm ayrıntılar resmi web sitesinde yer alıyor.

call-of-duty-warzone-2-0-yol-haritasi-aciklandi

Activision, Call of Duty Warzone 2.0 Sezon 2 yol haritasını duyurdu

Geçen ay Warzone 2.0'ın Resurgence ve DMZ modları için yeni bir haritanın yanı sıra dereceli çok oyunculu ve Fortnite tarzı ganimet alınacağı biliniyordu. Ölü takım arkadaşlarınızdan parasal ödüller ve 1'e 1 düellolar için güncellenmiş bir Gulag dahil olmak üzere diğer özellikler onay aldı. Sezon boyunca Resurgence, yeni bir 'Rusher' savaşçısı olan Redploy drone'ların tanıtımına ek olarak nakit ve ekipman ödülleri için yeni bir sözleşme ve halka açık etkinlik sunuyor.

call-of-duty-warzone-2-0-yol-haritasi-aciklandi

Dört yeni harita ve klasik mod yolda

Modern Warfare 2'ye bakıldığında, serinin tarihinden dört yeni harita ve klasik mod geleceği onay aldı. İki ana haritanın Dome ve Valderas Museum, iki savaş haritasının ise Zaya Observatory ve Al Malik International olduğu belirlendi. Yeni modlara göz atıldığında, oyuncular sezon boyunca Drop Zone, All or Nothing ve One in the Chamber'a ek olarak lansman sırasında Infected, Gun Game, Grind ve Hardcore alıyor.

call-of-duty-warzone-2-0-yol-haritasi-aciklandi

Sevilen karakterlere yönelik baskın geliyor

Oyunun önceden onaylanan bir kullanıcı arayüzü revizyonu gündemde yer alıyor. Price, Farah ve Gaz gibi hayranların en sevdiği karakterlerle mücadeleye devam etmek için sezon ortasında yeni bir baskın geliyor. Seviye sınırı 500'e yükseldiğinde, oyuncular prestij sıralamalarını 10. seviyeye çıkarma fırsatına sahip oluyor. Her kademe yeni birtakım mücadelenin ve animasyonlu kartvizitlerin kilidini açıyor.

Call of Duty Modern Warfare 2 sahiplerine çeşitli ödüller veriliyor

Son olarak Activision, Modern Warfare 2'yi satın alanların Warzone 2.0'da premium XP ve Crown DMZ görevine özel erişim dahil olmak üzere çeşitli ödüller verileceğini duyurdu. Tüm yama notları, sezonun lansman tarihi olan 15 Şubat'ta resmi web sitesinde mevcut hale geliyor. Bunlara oyun içi yama menüsünden de erişilebiliyor.

Sizler Call of Duty Warzone 2.0 yol haritası hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

İlgili Haberler