Call of Duty: Warzone 2 Oyunculara Ücretsiz Silahlar Veriyor

Call of Duty: Warzone 2 Oyunculara Ücretsiz Silahlar Veriyor
Call of Duty: Warzone 2'nin DMZ modundaki bir açık, oyuncuların envanterlerini yüksek seviyeli kaçak silahlarla hızlı bir şekilde doldurmalarına olanak tanır.

Call of Duty: Warzone 2'nin DMZ modunda, oyuncuların neredeyse sonsuz sayıda yüksek seviyeli kaçak silah tedarikini nispeten kolaylıkla rafa kaldırabilecekleri yeni bir güvenlik açığı ortaya çıktı. Call of Duty'nin bir Extraction Shooter sürümündeki açıklardan yararlanmalar yeni bir olay değildir ve geçmişteki örneklerin ardından, bu açıktan yararlanmanın nispeten hızlı bir şekilde yamalanması muhtemeldir. Yine de, bu istismar bir oyuncunun PvP durumundaki performansını doğrudan etkilemediğinden, nihai düzeltme geldiğinde DMZ topluluğunun bir kısmı hayal kırıklığına uğrayacaktır.

call-of-duty-warzone-2-oyunculara-ucretsiz-silahlar-veriyor

Call of Duty: Warzone 2 DMZ modu Extraction Shooter türünü ele alıyor

Daha önce bahsedildiği gibi, DMZ modu, Call of Duty'nin Escape From Tarkov gibi oyunlarla ünlenen Extraction Shooter türünü ele almasıdır. Bu modda oyuncular, değerli teçhizatları ve ganimetleri herkesin toplaması için yere bırakılarak ölüm halinde sert bir şekilde cezalandırılır. İdeal donanımınızı hızlı bir şekilde geri almak için bir sigorta sistemi olsa da, oyuncular DMZ'lerini görmek için çoğunlukla kaçak silahlara güvenirler. Kaçak silahlar yalnızca sınırlı yerlerde değiştirilebilir ve en iyileri genellikle ölü oyunculardan veya Call of Duty: Warzone 2 DMZ'deki yüksek seviye ganimet noktalarından elde edilir, ancak bu istismarın bunu değiştireceği kesindir.

call-of-duty-warzone-2-oyunculara-ucretsiz-silahlar-veriyor

G_Traits adlı bir YouTuber, bu açığı keşfettiğini YouTube'da yayınlayarak oyuncuların çalıştırma başına kaçak mal olarak iki tam modlanmış ve ayarlanmış sigortalı silah alabileceklerini gösterdi. Video, oyuncunun iki sigortalı silahla Al Mazrah'a yüklendiğini ve doğruca Call of Duty: Warzone 2 DMZ'nin Oasis bölgesinde bulunan en yeni Koschei Kompleksi'nin girişine doğru ilerlediğini gösteriyor. G_Traits daha sonra kasa kapısında durur, sigortalı silahlarını bırakır ve yeni alana gitmeden önce hemen geri alır. Yükleme ekranı açılır açılmaz, oyuncu yeniden başlatmadan önce oyunu tamamen kapatır ve sigortalı yuvalarda soğuma süresi olmamasına rağmen önceden sigortalı silahlarının artık kaçak mal olduğunu gösterir ve böylece istismarın başarısını onaylar.

call-of-duty-warzone-2-oyunculara-ucretsiz-silahlar-veriyor

G_Traits, bu istismarın çok daha yavaş bir hızda da olsa, tek bir sigortalı slotta ve oynaması ücretsiz hesaplarda yapılabileceğini açıklıyor. Oyuncu ayrıca, Koschei Kompleksi'ne her girişin bu istismar için uygun olduğunu not eder. Bununla birlikte, diğer üç konum, AI varlığının yoğun olduğu alanların içinde olduğundan ve düşman oyuncuların içeri girmesine neden olabileceğinden, Oasis girişi muhtemelen tek başına oyuncular için en güvenli bahistir. Call of Duty: Warzone 2 DMZ'nin son güncellemelerde giderek daha fazla PvP ağırlıklı hale gelmesiyle birlikte, bu istismar en iyi silahlarının kopyalarını ileride kullanmak üzere saklamak isteyen oyunculara veya eklentilerin kilidini açmak isteyen yeni oyunculara fayda sağlayacaktır.

call-of-duty-warzone-2-oyunculara-ucretsiz-silahlar-veriyor

Call of Duty: Warzone 2'yi rahatsız eden çok sayıda hata, aksaklık ve ara sıra yaratıcı bilgisayar korsanı arasında, bu istismar, oyuncuların her bir çoğaltma çalıştırması için uğraştığı karmaşıklık ve tehdit göz önüne alındığında nispeten zararsızdır. Geliştiriciler Season 3 Reloaded yamasını düzelttikçe, bu istismar için bir düzeltme er ya da geç geliyor. Call of Duty: Warzone 2 şu anda PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X/S'de mevcuttur.

İlgili Haberler