Battlefield 2042 Beşinci Sezonu Aslında Son Sezonu Olmuyor

Battlefield 2042 Beşinci Sezonu Aslında Son Sezonu Olmuyor
Herkesin beklediğinin aksine, DICE'ın Battlefield 2042 ile işi henüz tam olarak bitmiş değildir.

Battlefield 2042 geliştiricisi DICE, her şeye rağmen bu hafta Beşinci Sezonun oyunun son sezonu olmayacağını duyurdu. Geliştirici bir Tweet ile bir sezon daha olacağını doğruladı, şimdilik sadece Sezon Altı olarak adlandırıldı. Duyurunun zamanlaması oldukça ilginç ve zor durumdaki birinci şahıs nişancının geleceği için daha geniş etkileri var.

battlefield-2042-besinci-sezonu-aslinda-son-sezonu-olmuyor-1.jpg

Battlefield 2042 geliştiricisi DICE önemli açıklamalar yaptı

Yeni başlayanlar için bugün, daha önce büyük bir 5.0 yamasıyla birlikte yayına giren Battlefield 2042'nin Beşinci Sezonunun lansmanıdır. Önceki tüm sezonlarda olduğu gibi, oyuncular lansman sırasında bazı yeni silahların yanı sıra yeni bir haritaya sahip oluyorlar ve sezon ortası güncellemesi oyunun lansman haritalarından birinin elden geçirilmesinin yanı sıra daha fazla oyun eklemesi sunuyor.

battlefield-2042-besinci-sezonu-aslinda-son-sezonu-olmuyor-2.jpg

Battlefield 2042 Year One Pass, her biri için aynı içerik beklentileriyle yalnızca dört sezonluk destek sözü verdi. Bu, oyuna son Uzmanı ekleyen Sezon Dört ile sona erdi. Beşinci Sezon, DICE'ın telafisi olarak görüldü, takımın oyunun son lansman haritalarını elden geçirmeyi bitirmesi ve belki birkaç silah daha teslim etmesi için bir tür son telaş olarak görüldü. Beşinci Sezon, yeni bir Uzman olmasa da tüm bunları getiriyor. Bu, oyuncular tarafından bekleniyordu ve elbette DICE tarafından önceden iletildi. Stüdyo, Uzman sisteminden herkese açık bir şekilde geçti ve yakın zamanda sınıfları oyuna geri getirdi. Odak noktası 128 oyuncudan tekrar 64 oyuncuya kaydırıldıktan sonra verilecek tek doğal karar buydu.

İlgili Haberler