Battlefield 2042 Sezon 4 ile yeni harita getiriyor

Battlefield 2042 Sezon 4 ile yeni harita getiriyor
DICE, Battlefield 2042 Sezon 4 ile birlikte oyuna yeni eklemelerin neler olacağını bir fragman eşliğinde duyurdu.

Battlefield 2042 için Eleventh Hour isimli dördüncü içerik sezonu önümüzdeki hafta 28 Şubat'ta geliyor. Ön plana yeni harita, uzman, silahlar, araç ve 100'den fazla Battle Pass seviyesi getiriyor. Artık bir gelenek olduğu gibi her şeyi hareketli gösteren bir de fragman yayınladı. Fragmandaki gösterinin yıldızı ise yeni harita Flashpoint oldu.

[embed]

Battlefield 2042 Sezon 4 ile pek çok yeniliği yayınlıyor

CAV-Brawler zırhlı aracı, karavanda parıldamak için an yakalayan Super 500 Shotgun Sidearm beraberinde değerli eklenti görünümü veriyor. Son olarak, keşif uzmanı Camila Blasco, gizli operasyonlara olanak tanıyan X6-Sızma Cihazı ile oyuncuları tamamlıyor.

Oyuncular, 4. Sezon için Flashpoint'te yeni savaş alanına sahip oluyor. DICE, Güney Afrika'da geçen haritanın bir zamanlar gelişen biyolojik çeşitlilik sıcak noktası olduğunu belirtiyor. Şimdi ise başarısızlığa mahkum terk edilmiş geliştirme kompleksi olduğunu söylüyor. Battlefield 2042 4. Sezonda yeni silahlar için şunlar beklenti dahilinde yer alıyor:

  • DICE'ın yüksek risk ve ödül olarak tanımladığı ve kısa menzili nedeniyle yakın mesafe muharebe durumları için mükemmel dediği Super 500 av tüfeği;
  • DICE'ın çok yönlü olarak tanımladığı ve yerleşik susturuculara sahip RM68 saldırı tüfeği;
  • Hızlı ateş değişimleri için hafif makineli tüfek olan AC9 SMG;
  • Düşük ateş hızına, hızlı hareket eden ve ağır isabetli mermilerle karşılık verilen RPT-31 LMG

Battlefield Portal'ın yeni kasa silahları arasında her ikisi de Battlefield 3'ten olan SVD ve Type 88 LMG yer alıyor.

battlefield-2042-sezon-4-ile-yeni-harita-getiriyor

DICE, yakın tarihli bir yamada Battlefield 2042'nin uzmanlarını daha geleneksel sınıflara dönüştürdü. Şu anda toplamda 14 adet uzman yer alıyor. Stüdyo, ileriye yönelik odak noktasının geri bildirimleri dinlemeye devam etmek ve sınıfa dönüş sistemine tasarım ve denge değişiklikleri getirmek olduğunu söyledi.

Sizler Battlefield 2042 hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!

İlgili Haberler