Battlefield 2042 ücretsiz deneme sürümü Steam için başladı

Battlefield 2042 ücretsiz deneme sürümü Steam için başladı
Battlefield 2042için şu anda Steam'de 16 Mart'a kadar ücretsiz deneme süresi yer alıyor. Oyunun dördüncü sezonu Eleventh Hour, kısa bir süre önce oyuncuların karşısına çıktı. Bu yüzden PC oyuncularının bunu denemek istiyorlarsa...
Battlefield 2042

için şu anda Steam'de 16 Mart'a kadar ücretsiz deneme süresi yer alıyor. Oyunun dördüncü sezonu Eleventh Hour, kısa bir süre önce oyuncuların karşısına çıktı. Bu yüzden PC oyuncularının bunu denemek istiyorlarsa oyuna başlamak için ideal bir zaman gibi duruyor. Bu teklif aynı zamanda oyuna daha iyi bir yapı duygusu kazandırmak için sınıfların hoş geldiniz dönüşünü takip ediyor.

battlefield-2042-ucretsiz-deneme-surumu-steam-icin-basladi

Battlefield 2042 Eleventh Hour, yeni içerikler getiriyor

Eleventh Hour, yeni bir harita, silahlar, araç, yeni bir Uzman ve yeni Battle Pass içeriği getiriyor. Buna ek olarak, DICE yeni haritasında Mirror's Edge'e bir gönderme yaptı. Oyun, Kasım 2021'de zorlu bir başlangıç gerçekleştirdi. DICE, oyunu serinin eski ihtişamına geri döndürmek için çabalıyordu. Şimdi yine de oyun büyük oranda gelişti. Özellikle geri dönen sınıf sistemi bunun öncüsü oldu.

Sizler Battlefield 2042'nin hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!

İlgili Haberler