State of Play'de The Last of Us Part 2'den yeni bilgiler gelecek!

State of Play'de The Last of Us Part 2'den yeni bilgiler gelecek!
PlayStation State of Play 24 Eylül'de geri dönecek. Aynı gün Naughty Dog The Last of Us Part 2 için 3 saatlik bir medya etkinliği düzenleyecek. Artık bu iki etkinliğin neden aynı gün yapıldığı anlam kazandı. Artık merakımızı...

PlayStation State of Play 24 Eylül'de geri dönecek. Aynı gün Naughty Dog The Last of Us Part 2 için 3 saatlik bir medya etkinliği düzenleyecek. Artık bu iki etkinliğin neden aynı gün yapıldığı anlam kazandı. Artık merakımızı gidereceğiz. Çünkü uzun zamandır beklenen devam oyunu önümüzdeki hafta yapılacak State of Play yayınında sahne alacak!

The Last of Us Part 2'nin yönetmeni Neil Druckmann kişisel Twitter hesabından stüdyonun sessizliğini bozacağını paylaştı. Yayında neler gösterileceği hakkında detay vermese de oyunun 24 Eylül'deki State of Play kadrosuna dahil edildiğini onaylıyor. İşte Druckmann'ın müjdeli haberi verdiği paylaşımı:

State of Play cayın yayını 24 Eylül TSİ 23.00'da başlayacak ve Sony yaklaşık 20 dakika sürecek gösterim sırasında izleyici yeni oyun duyuruları, birinci parti stüdyolardan yeni içerikler ve daha fazlasıyla karşımıza çıkacak. Diğer yandan yeni nesil donanım hakkında yeni bilgi gelmeyecek. Yani şimdilik PlayStation 5 haberi beklemeyin.

Sony, State of Play yayınında gösterilecek oyunların listesini açıklamasa da; Concrete Genie ve MediEvil gibi oyunlardan yeni tanıtımlar gelmesi muhtemel. Her iki oyun da Ekim ayında çıkacak. Ayrıca Ghost of Tsushima'dan yeni bilgiler gelmesini umuyoruz.

Naughty Dog'un merakla beklenen yeni oyunu The Last of Us Part 2'nin çıkış tarihi hala açıklanmadı. Kim bilir? Belki de sonunda beklenen gün yaklaşıyordur.