PlayStation State of Play yeni oyunlarla geri dönüyor

PlayStation State of Play yeni oyunlarla geri dönüyor
Sony bir sonraki PlayStation State of Play yayınının tarihini duyurdu. Canlı yayın 24 Eylül TSİ 23:00'da başlayacak ve yaklaşık 20 dakikalık gösterim yapılacak. Ayrıca State of Play yepyeni bir görünümle karşımıza çıkacak.Sony...

Sony bir sonraki PlayStation State of Play yayınının tarihini duyurdu. Canlı yayın 24 Eylül TSİ 23:00'da başlayacak ve yaklaşık 20 dakikalık gösterim yapılacak. Ayrıca State of Play yepyeni bir görünümle karşımıza çıkacak.

Sony yeni State of Play yayını sırasında birçok sürpriz sunmayı planlıyor. Bunlar arasında yeni oyun duyuruları, birinci parti stüdyolardan yeni içerikler ve henüz bilinmeyen ek güncellemeler yer alıyor. Ancak ne yazık ki yeni nesil donanımlarla ilgili detaylar açıklanmayacak. Şirket henüz o cepheden yeni bilgiler vermeye hazır değil. Yine de State of Play oldukça büyük bir gösteri sunacak gibi görünüyor.

State of Play uzun zamandır bekleniyordu ve dönüşü sürpriz değil. Ayrıca geçtiğimiz günlerde Sony'nin gelecek hafta için planlanan ikinci bir etkinliğe ev sahipliği yapacağı söylenmişti. Diğer yandan Naughty Dog'un 24 Eylül'de The Last of Us Part 2 için 3 saatlik medya etkinliği yapacağı da açıklandı. Umuyoruz ki aynı günde gerçekleşecek iki etkinlikten yeni bilgiler alırız.

The Last of Us Part 2 gelecek haftaki PlayStation State of Play'de sürpriz bir şekilde karşımıza çıkabilir mi dersiniz? Hayallerimiz çıkış tarihi duyurusunun artık gelmesi yönünde ama bekleyip göreceğiz. 24 Eylül'de TwitchYouTubeTwitter ve Facebook üzerinden yapılacak canlı yayını sizlerle sitemiz üzerinden de paylaşacağız. Takipte kalın!