Yeni Batman oyunu için WB Montreal'den sembollü tanıtım

Yeni Batman oyunu için WB Montreal'den sembollü tanıtım
Son günlerde artan tanıtımların ve spekülasyonların ardından WB Games Montreal gelecek Batman projesi için yeni bir ipucu daha sundu. Bir önceki videoda olduğu gibi semboller tanıtımın merkezinde. Yine Court of Owl'un yanı sıra...

Son günlerde artan tanıtımların ve spekülasyonların ardından WB Games Montreal gelecek Batman projesi için yeni bir ipucu daha sundu. Bir önceki videoda olduğu gibi semboller tanıtımın merkezinde. Yine Court of Owl'un yanı sıra sembollerden birine dayanarak Ra's al Ghul'un da yer alabileceği görülüyor.

Tanıtımların PlayStation'ın State of Play yayınına doğru paylaşılması WB Montreal'in projesinin görünüp görünmeyeceği sorularını beraberinde getirdi. Canlı yayın TSİ 23.00'da gerçekleşecek ve yine bugün Microsoft Inside Xbox etkinliği düzenleyecek. Yeni Batman oyunu ilk kez görünebilir mi? Belki de etkinlikleri es geçen stüdyo bu kez tanıtımla karşımıza çıkabilir.

WB Montreal'in paylaşımına geri dönecek olursak, şimdilik DC'nin suç örgütü Court of Owl'a odaklanan yeni bir Batman oyunu olabileceği en olası ihtimal gibi görünüyor. "Şövalyeyi Yakala" sloganı küçük de olsa ipucu olarak alınabilir.

Kısa video sırasında ortaya çıkan 7 sembolün çoğu doğrudan Court of Owl'a referans. Bununla birlikte 4. görüntü bir iblis kafası. Arapça'da Ra's al Ghul kabaca "iblis başı / kötü ruh" olarak geçiyor ve çizgi romanların yanı sıra DC evrenininde böyle anılıyor. WB Montreal'in projesi ne olursa olsun düşman sadece Court of Owl değil gibi görünüyor. Gizli suç örgütü, rolünü Batman'in klasik düşmanlarından biriyle paylaşabilir.

Yine de zamanlama çok tartışmalı 80. yıl dönümünde Batman sürprizi yapılabilir. State of Play bu kez The Last of Us Part 2 ile geri dönecek ve Batman ile sürprizleri katlayabilir. Sonuçta Sony 20 dakikalık yayında yeni oyun duyuruları yapacak. Neden yeni DC / Batman oyunu da olmasın?