Spider-Man: Miles Morales'in bonus kostümlerinden biri ortaya çıktı

Spider-Man: Miles Morales'in bonus kostümlerinden biri ortaya çıktı
Spider-Man: Miles Morales, en çok beklenen birinci parti oyunların başında geliyor. Miles Morales'in Örümcek Adam olma yolunda ilk adımları attığı yeni oyun, PlayStation 5'in lansmanıyla birlikte piyasaya sürülecek. Lansman öncesinde...

Spider-Man: Miles Morales, en çok beklenen birinci parti oyunların başında geliyor. Miles Morales'in Örümcek Adam olma yolunda ilk adımları attığı yeni oyun, PlayStation 5'in lansmanıyla birlikte piyasaya sürülecek. Lansman öncesinde oyundaki alternatif kostümlerden biri ortaya çıktı.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales Launch Edition veya Ultimate Edition'ın bir kopyasını satın alanlar, bonus içerikler alacaklar. Bu içerikler arasında yeni bir T.R.A.C.K. kostümü, ikinci bir bonus Spidey kostümü, Gravity Well Aygıtı ve ekstra Beceri Puanı yer alıyor. Reddit kullanıcıları, PlayStation Direct web sitesi aracılığıyla yeni kostümlerden birini ve dijital bonusları paylaştı.

Spider-Man: Miles Morales'in yeni kostümü ve bonus içerikleri

Spider-Man: Miles Morales Launch Edition

Target'ın web sitesi, oyuna eklenecek bonus kostümler hakkında daha fazlasını sunuyor. Sitede yer alan bilgilere göre T.R.A.C.K. kostümü, Miles Morales: Spider-Man çizgi romanları üzerinde çalışan Marvel sanatçısı Javier Garrón tarafından tasarlandı. Bu kostüm adını Time Response Activated Circuit Kinetic'in kısaltmasından aldı. Kostüm, oyuncuların Untrackable Suit modunu (Takip edilemeyen kostüm modu) açmalarına izin verecek.

Diğer yandan Gravity Well Aygıtı oyunculara bu öğeyi erken alma şansı veriyor. Target'a göre bu cihaz savaş sırasında düşmanları birbirine çekiyor ve böylece onları etkisiz hale getirmek ve bitirmek çok daha kolay bir hale geliyor. Aslına bakılırsa çekim kuvvetiyle düşmanları birbirine çekip tek bir hedef haline getiren bir silah denebilir. Launch Edition'ı satın almayan oyuncular da hikayenin belirli bir kısmında cihazın kilidini açabilecek.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales, 12 Kasım'da PlayStation 5 konsolları ile aynı gün piyasaya sürülecek. Sony, oyunun PS5'in yanı sıra PS4'e de geleceğini açıkladı. Yani Miles Morales'in başrolde olacağı yeni macera, nesiller arası olacak ve her iki konsol neslinde de oynanabilecek.