Spider-Man, Marvel's Avengers'a bağımsız bir hikayeyle gelecek

Spider-Man, Marvel's Avengers'a bağımsız bir hikayeyle gelecek
Crystal Dynamics, Spider-Man'in PS4'e özel olarak Marvel's Avengers'a geleceğini açıklamıştı. Ancak kahramanın oyunda nasıl bir rol oynayacağı merak konusuydu. Geliştiriciler, sevilen süper kahramanın ana hikaye üzerinde önemli...

Crystal Dynamics, Spider-Man'in PS4'e özel olarak Marvel's Avengers'a geleceğini açıklamıştı. Ancak kahramanın oyunda nasıl bir rol oynayacağı merak konusuydu. Geliştiriciler, sevilen süper kahramanın ana hikaye üzerinde önemli bir etkisi olmayacağını doğruladılar.

Spider-Man'in şu anda sadece Marvel's Avengers'a 2021 yılında gelecek bir DLC ile oyuna ekleneceğini biliyoruz. Sony'nin kahramanı platformuna özel olarak konuk etmesi PlayStation oyuncuları için heyecan verici bir yenilik olacak. Ancak Spider-Man'in oyunun hikayesine etkisi diğer kahramanlar gibi doğrudan olmayacak.

Spider-Man, Marvel's Avengers'ın hikayesini doğrudan etkilemeyecek

Marvel's Avengers, Spider-Man

Geliştiriciler Wccftech'e verdiği röportajda, sadece Spider-Man'in bağımsız bir hikayeye sahip olacağını açıklığa kavuşturmakla kalmadı aynı zamanda hikayesinin oyunun kapsamlı hikayesi üzerinde çok az etkisi olacağını veya hiç etkisi olmayacağını ima etti. Spider-Man platforma özel olduğu için oyundaki görevi kritik olmayacak.

Spider-Man, Sony ve Marvel arasındaki yakın ilişkinin avantajı olarak PS4'e özel tek özel süper kahraman olacak. Ayrıca diğer karakterlere özel kozmetik öğeler ve aylık topluluk mücadeleleri de olacak. Tüm bunların yanı sıra PS Plus abonelerine özel Kamala Khan paketi ve farklı ayrıcalıklar da sunulacak.

Marvel's Avengers karakter tasarımları

Dün ortaya çıkan sızıntılar, Marvel's Avengers Beta sürümünün dosyalarında üç yeni kahramana ait referanslar buldu. She-Hulk, Kate Bishop ve War Machine bir şekilde oyuna dahil olabilir. Belki de karakterler, oyundaki mevcut kahramanlara kozmetik seçenek olarak dahil edilebilir. Hawkeye'ın oyuna eklenecek ilk DLC karakteri olarak açıklanması, Kate Bishop'un alternatif seçenek olarak oynanabileceğini gösteriyor.

PlayStation'a özel Spider-Man DLC'si hakkında daha fazla detay açıklanmadı ancak Crystal Dynamics'in popüler süper kahramana oyunda nasıl bir rol vereceğini merakla bekliyoruz.