Marvel's Avengers'a her kahraman için PS4'e özel kostüm gelecek

Marvel's Avengers'a her kahraman için PS4'e özel kostüm gelecek
Geçtiğimiz gün Spider-Man'in Marvel's Avengers'ta PS4'e özel oynanabilir karakter olacağı duyurulmuştu. Crystal Dynamics, PlayStation Blog üzerinden yaptığı açıklamada, yeni oyunlarında Sony'nin konsoluna özel olarak gelecek topluluk...

Geçtiğimiz gün Spider-Man'in Marvel's Avengers'ta PS4'e özel oynanabilir karakter olacağı duyurulmuştu. Crystal Dynamics, PlayStation Blog üzerinden yaptığı açıklamada, yeni oyunlarında Sony'nin konsoluna özel olarak gelecek topluluk zorlukları ve kozmetiklerle ilgili ayrıntılar sundu.

Lansman sonrasında Marvel's Avengers'a gelen her bir kahraman kendi hikayesine, becerilerine, donanımlarına, kostümlerine, ifadelerine, isim plakalarıyla gelecek. Tüm kozmetik öğelerin ayrıca Sıra dışı, Nadir (Mavi), Destansı (Mor) ve Efsanevi (Altın) gibi kendi nadirlikleri olacak. Bunların birçoğu, hikaye boyunca, çeşitli satıcılardan, Market'ten ve görevlerden elde edilebilecek.

Marvel's Avengers'ta PS4 oyuncularına özel ödüller ve içerikler olacak

Marvel's Avengers - Kamala Khan

PS4 oyuncuları, Marvel's Avengers'ta her bir süper Kahraman için Efsanevi Kostüme, Efsanevi İfadeye, Destansı bitirici harekete ve isim plakasına 30 günlük özel erişim sağlayacak. Ayrıca geliştiriciler, PlayStation Plus abonelerine özel ödüllerin de geleceğini söylüyor.

Tüm PS Plus üyeleri, Marvel's Avengers piyasaya sürüldükten sonra oyuna eklenen her bir süper kahraman için Nadir Kostüm, isim plakası ve 100 Kredi içeren ücretsiz bir paket alacak. Ayrıca aboneler Kamala Khan (Miss Marvel) için ücretsiz bir paket alacak.

Marvel's Avengers'ta Topluluk Mücadeleleri olacak

Marvel's Avengers Iron Man

Her ne kadar her bir kahramanın kendi hikayesi olsa da, Avengers ekibi dünyadaki tehditlere karşı birlikte çalışıyor. Topluluk Mücadeleleri, herkesin ödül kazanması için topluluğun bir bütün olarak ulaşması gereken hedefler olacak. Geliştirici zorlukların içeriğinden bahsetmese de, her ay farklı hedeflerle yeni bir Topluluk Mücadelesi gerçekleşeceğini belirtiyor.

Marvel's Avengers önümüzdeki ay 4 Eylül'de PS4, Xbox One, PC ve Stadia için gelecek. Oyunu şimdiki nesil konsollar için satın alanlar, PlayStation 5 ve Xbox Series X piyasaya sürüldüğünde yeni nesil versiyonlara ücretsiz olarak yükseltebilecek. Oyunun önümüzdeki günlerde başlayacak beta süreciyle ilgili detaylara buradan erişebilirsiniz.