Red Dead Online'ın The Naturalist güncellemesi yayınlandı

Red Dead Online'ın The Naturalist güncellemesi yayınlandı
Rockstar, geçtiğimiz hafta vadettiği gibi Red Dead Online'ın yeni Frontier Pursuit güncellemesini yayınladı. Geliştirici, The Naturalist olarak adlandırılan ve Efsanevi Hayvanları izlemeye odaklanan güncellemeyi detaylandırdı.Oyuncular,...

Rockstar, geçtiğimiz hafta vadettiği gibi Red Dead Online'ın yeni Frontier Pursuit güncellemesini yayınladı. Geliştirici, The Naturalist olarak adlandırılan ve Efsanevi Hayvanları izlemeye odaklanan güncellemeyi detaylandırdı.

Oyuncular, Frontier Pursuit ile bir Naturalist (Doğacı) olarak bölgenin en nadir hayvanlarını korumayı ve incelemeyi amaçlayan Harriet Davenport ile çalışacaklar. Red Dead Online'da bu özel türleri izlemeniz, yeni Varmint Rifle ile sakinleştirmeniz ve Harriet'e teslim edilecek kan örnekleri almanız gerekiyor. Ayrıca Revive Tonic, sakinleştirilen hayvanları uyandırarak, yırtıcılara ve avcılara karşı savunmasız kalmamaları için kullanılabiliyor.

Red Dead Online'da avcı veya doğa koruyucusu olabiliyorsunuz

Red Dead Online, The Naturalist

Doğacılar, Red Dead Online'da Kilo Verme ve Kilo Alma Tonikleri ve daha kolay gizlenmeyi sağlayan içecekler yapabiliyorlar. Alternatif olarak, oyuncular bu nadir hayvanların derileri için cömert bir ücret ödeyen avcı Gus MacMillan için çalışabilecekler. Hayvanlar, yeni Fil Tüfeği ve tek atışlık Nitro Express cephanesiyle daha verimli bir şekilde avlanabiliyor. Bununla birlikte, Gus ile çalışmak Harriet ile olan ilişkinizi bozacak. Yani akıllıca bir seçim yapmalısınız.

Red Dead Online, The Naturalist

Frontier Pursuit'in parçası olarak 7 yeni Efsanevi Hayvan geldi ve bunların her birinin üç alt türü var. Animal Field Rehberi, hayvan keşif seyahatlerinizde adeta Pokedex görevi görüyor. Doğacılar, Mercy Kill dahil olmak üzere yeni beceriler öğrenebiliyor, gelişmiş bir kamera kullanabiliyor ve iki farklı Free Roam Etkinliğine (Protect Legendary Animals ve Animal Tagging) katılabiliyor. Ayrıca role özgü silahlara, kıyafetlere ve bir ata da erişebiliyor.

Red Dead Online'ın yeni Legendary Animal Sighting Görevleri'nde kaçak avcıların kamplarına baskın yaparak kafesteki hayvanları kurtarabiliyorsunuz. Ya da onları avlayabilir ve derileri için öldürebilirsiniz.

Red Dead Online, The Naturalist

Güncelleme ayrıca Tehdit göstergesine iyileştirmeler getirdi ve Asenkron Eşleştirme, yeni Günlük Zorluklar, yeni Günlük Zorluk ödülleri ve geliştirilmiş bir gardırop sistemini uyguluyor. 80 kademeli yeni Outlaw Pass; oyuncuların 40 altın külçesi, XP desteği, yeni silah metalleri ve kaplamaları, Avustralya Çoban kamp köpeği ve Gelişmiş Kamera filtreleri gibi bonusların kilidini açmasına izin veriyor.

Red Dead Online PS4 oyuncuları ayrıca 10 sakinleştirici cephane, 5 hayvan canlandırıcı tonik ve 5 karıştırma toniği gibi ücretsiz hediyeler ve erken erişim bonusları alacak. Yeni güncelleme, Red Dead Online topluluğunun oyunu yeni içeriklerle güncellemediği için Rockstar'ı protesto etmesinin ardından geldi.