PlayStation Plus: 12 aylık üyelikte %25 indirim fırsatı başladı

PlayStation Plus: 12 aylık üyelikte %25 indirim fırsatı başladı
Sony, uzun zaman sonra ilk kez PlayStation abonelik hizmetlerinin her ikisinde de indirim sunuyor. PlayStation Plus ve PlayStation Now için 12 aylık abonelikler şu anda %25 indirimli olarak sunuluyor. PS Now ülkemizde sunulmasa da, PS Plus...

Sony, uzun zaman sonra ilk kez PlayStation abonelik hizmetlerinin her ikisinde de indirim sunuyor. PlayStation Plus ve PlayStation Now için 12 aylık abonelikler şu anda %25 indirimli olarak sunuluyor. PS Now ülkemizde sunulmasa da, PS Plus kampanyasından yararlanabilirsiniz.

PS Plus üyeliğiniz yoksa şu anda 179 TL yerine 134 TL'ye başlatabilirsiniz. PlayStation Plus teklifi yalnızca aktif bir PS Plus aboneliği olmayanlar için sunuluyor. Bu nedenle üyeliğiniz varsa indirimli olarak uzatamıyorsunuz. Bu tarz kampanyaların Black Friday dışındaki en iyi teklifler olduğunu unutmayın.

PlayStation Plus'ı indirimli olarak alabileceğiniz PS Store sayfasına buradan erişebilirsiniz. Kampanya 1 Eylül tarihinde sona erecek, bu yüzden elinizi çabuk tutmanızda fayda var.

PlayStation Plus nedir? Hangi avantajları sunuyor?

PlayStation Plus (PS Plus)

Sony'nin ücretli abonelik sistemi PS Plus, PS4 kullanıcılarına aylık ücretsiz oyunlar, temalar, erken erişim fırsatları ve ekstra özel indirimler sunuyor. Ayrıca birçok oyunun çevrimiçi özelliklerinden de faydalanabiliyorsunuz. Üyelere sunulan bir diğer ayrıcalık da 100 GB'lık ücretsiz bulut depolama alanı. Bu şekilde, kayıt dosyalarınıza istediğiniz yerden çevrimiçi olarak erişebiliyorsunuz.

PlayStation Plus, her ay iki adet ücretsiz PlayStation 4 oyunu sunuyor. Ağustos ayı boyunca üyelere Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered ve Fall Guys: Ultimate Knockout, abonelere ücretsiz olarak verilecek. Fall Guys, PS Plus ile birlikte lansman yaptı ve kısa sürede milyonlarca oyuncuya ulaştı.

Sony'nin PlayStation Plus abonelik hizmeti hakkında detaylı bilgiye buradan erişebilirsiniz. Üyelere sunulan aylık ücretsiz oyunları buradan takip edebilirsiniz.

PlayStatation Now, PS Now, oyun akış hizmeti

Sony'nin bulut oyun hizmeti PlayStation Now ülkemizde aktif olmasa da farklı bölgede hesabı olanlar için kaçırılmaz bir fırsat sunuyor. PS Now'a her ay yeni oyunlar ekleniyor ve oyunları PS4'ünüzde akış yoluyla veya indirerek oynayabiliyorsunuz. Kütüphaneye Ağustos ayında eklenen oyunlar; Hitman 2, GreeFall ve Dead Cells olarak açıklandı.

PS Now şu anda yıllık 60 dolar yerine 45 dolardan satılıyor. Akış hizmeti şu anda İngiltere, İrlanda, Almanya, Fransa, Belçika, Danimarka, Hollanda, Lüksemburg, Avusturya, İsviçre, İtalya, İspanya, Portekiz, Finlandiya, Norveç, İsveç, Kanada ve Japonya'da kullanılabiliyor. Sony, hizmeti her geçen gün daha fazla ülkede kullanıma açıyor.

PlayStation Plus ve PlayStation Now hizmetlerini %25 indirimle almak isteyenler PS Store'dan üyeliklerini başlatabilirler.