PlayStation 5 Showcase: PS5'in çıkış tarihi ve fiyatı duyurulacak mı?

PlayStation 5 Showcase: PS5'in çıkış tarihi ve fiyatı duyurulacak mı?
Sony bu akşam saat 23:00'te PlayStation 5 Showcase etkinliğini gerçekleştirecek. Konsol devinin yeni etkinliğinde yapacağı duyurular merakla bekleniyor. Microsoft'un yeni nesil konsollarıyla ilgili detayları açıklamasının ardından...

Sony bu akşam saat 23:00'te PlayStation 5 Showcase etkinliğini gerçekleştirecek. Konsol devinin yeni etkinliğinde yapacağı duyurular merakla bekleniyor. Microsoft'un yeni nesil konsollarıyla ilgili detayları açıklamasının ardından PS5 tarafından hamle bekleniyor.

Sony, hafta içinde yaptığı duyuruda etkinlik boyunca PS5 oyunlarına odaklanacağını ve geçtiğimiz etkinliklerde gösterilen oyunların yanı sıra daha önce hiç duyurulmamış oyunları sergileyeceğini açıklamıştı. PS5 etkinlikleri genelde sürprizlerle gelebiliyor. Belki de yeni nesil konsolun çıkış tarihine, fiyatına ve ön sipariş sürecine dair detaylar alabiliriz.

Sony, ilk büyük PS5 etkinliğini Haziran ayında gerçekleştirmiş ve yeni nesil oyunlarla birlikte konsolun tasarımını da ortaya çıkarmıştı. Belki de PlayStation 5 Showcase etkinliği, benzer bir sürprizle karşımıza çıkabilir. Sonuçta Microsoft artık Xbox Series X ve Xbox Series S duyurularıyla kartlarını açtı. Konsol üreticisi sadece oyunlara yer vereceğinden bahsetse de PlayStation topluluğu umutlu. Etkinlik TSİ 23:00'te başlayacak ve yaklaşık 40 dakika sürecek.

Canlı yayın şu anda PlayStation resmi YouTube hesabında başladı ve belirtilen saatte aşağıdan izleyebilirsiniz.

PlayStation 5 Showcase canlı yayını: