Sony, PlayStation 5 Showcase etkinliğini duyurdu

Sony, PlayStation 5 Showcase etkinliğini duyurdu
PlayStation 5'in çıkış tarihi ve fiyatı hala perde arkasında. Microsoft'un uygun fiyatlı Xbox Series S konsoluyla birlikte yeni nesil donanımları hakkında merak edilen detayları açıklamasının ardından gözler Sony'ye döndü....

PlayStation 5'in çıkış tarihi ve fiyatı hala perde arkasında. Microsoft'un uygun fiyatlı Xbox Series S konsoluyla birlikte yeni nesil donanımları hakkında merak edilen detayları açıklamasının ardından gözler Sony'ye döndü. Konsol devi, sonunda beklenen hamleyi yaptı ve PlayStation 5 Showcase etkinliğini duyurdu.

PlayStation 5 Showcase, 16 Eylül Çarşamba TSİ 23:00'te gerçekleşecek. Etkinlik, yeni nesil konsola gelecek oyunlara odaklanacak. Geçtiğimiz etkinliklerde sergilenen oyunların yanı sıra daha önce hiç duyurulmamış oyunlar izleyicilerle buluşacak. Etkinlik PlayStation'ın resmi Twitch ve YouTube hesaplarından gösterilecek.

Sony, yeni PS5 etkinliğinde oyunlara odaklanacak

PlayStation 5, PS5, oyunlar

Sony, yeni etkinliği PlayStation Blog üzerinden, "PlayStation 5 yılın sonlarına doğru gelmeden önce PS5'e lansman ve sonrasında gelecek harika oyunlardan bazılarına göz atmak istedik. Bir sonraki dijital etkinlik yaklaşık 40 dakika olacak ve Worldwide Studios ile birinci sınıf geliştirme ortaklarımızın en son oyunları hakkında güncellemeler sunacak." şeklinde duyurdu.

Konsol üreticisi sadece oyunlara yer vereceğinden bahsetse de PlayStation topluluğu umutlu. Şimdi herkesin kafasında şu soru var: PS5 oyunlarından daha fazlası gelebilir mi? Sony Interactive Entertainment, lansmana adım adım yaklaşsak da konsolun lansman tarihini, fiyatını ve ön sipariş detaylarını henüz açıklamadı. Sony'nin yeni nesil rakipleri Xbox Series X ve Xbox Series S hakkındaki tüm detaylar geçtiğimiz Çarşamba günü açıklandı.

Sony, ilk büyük PS5 etkinliğini Haziran ayında gerçekleştirdi ve yeni nesil oyunlarla birlikte konsolun tasarımını da ortaya çıkardı. Belki de PlayStation 5 Showcase etkinliği, benzer bir sürprizle karşımıza çıkabilir. Sonuçta Microsoft artık kartlarını açtı. Etkinlik hakkında gelecek haber ve güncellemeler için takipte kalın. Kaçıranlar için, Xbox Series X/S konsollarının 10 Kasım'da piyasaya sürüleceğini belirtelim. Series X, 499 dolardan, kardeşi ise 299 dolardan satışa sunulacak.

PlayStation 5 Showcase etkinliğinin duyuru videosu: