State of Play, The Last of Us Part 2 ile geri dönüyor!

Sony PlayStation ufukta büyük oyun duyuruları vadeden bir başka State of Play canlı yayınına hazırlanıyor. Microsoft’un Inside Xbox yayınları ve Nintendo Direct genellikle daha düzenli akışlarla büyük oyunlara odaklanırken, PlayStation State of Play daha seyrek aralıkta ve çoğu zaman daha gizemli bir sunumla karşımıza çıkıyor.

PlayStation State of Play TSİ 23.00’da (13.00 PT, 16.00 ET, 21.00 BST, 25 Eylül 06.00 AET) gerçekleşecek. Şimdiye kadar yalnızca merakla beklenen The Last of Us Part 2 onaylandı. Naughty Dog yeni oyununun doğrudan sunumun bir parçası olacağını belirten bir tanıtım yayınladı. Sony, PS4 portföyündeki en büyük oyunlardan biri için çıkış tarihi açıklayabilir.

PlayStation, State of Play yayını sırasında birçok sürpriz sunmayı planlıyor. Bunlar arasında yeni oyun duyuruları, birinci parti stüdyolardan yeni içerikler ve henüz bilinmeyen ek güncellemeler var. Ancak ne yazık ki yeni nesil donanım PlayStation 5 ile ilgili detaylar açıklanmayacak. Yayın programı açıklanmasa da Concrete Genie ve MediEvil gibi PS4’e özel oyunlardan yeni tanıtımlar gelmesi muhtemel. Her iki oyun da Ekim ayında çıkacak. Ayrıca son günlerde artan tanıtımların ve spekülasyonların ardından WB Games Montreal’in yeni DC/Batman oyununun da görülebileceği tartışılıyor.

State of Play canlı yayını TSİ 23.00’da PlayStation’ın resmi Twitch, YouTube, Twitter ve Facebook kanalları üzerinden yapılacak. Canlı yayını sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz.

Canlı yayın sona erdiği için video olarak aşağıda izleyebilirsiniz: