EA, Star Wars Battlefront 2 yol haritasını yeniden özetledi

EA, Star Wars Battlefront 2 yol haritasını yeniden özetledi
Star Wars Battlefront 2 yayınlandığı günden bu yana tartışmalı bir süreç geçirdi. EA artık toplulukla birlikte hareket ederek daha doğru işler yapmak için çaba sarf ediyor.Bu amaçla EA, Star Wars Battlefront 2 geçtiğimiz yılı...

Star Wars Battlefront 2 yayınlandığı günden bu yana tartışmalı bir süreç geçirdi. EA artık toplulukla birlikte hareket ederek daha doğru işler yapmak için çaba sarf ediyor.

Bu amaçla EA, Star Wars Battlefront 2 geçtiğimiz yılı yeniden gözden geçirdi ve gelecek planlarını açıkladı. Yayıncı oyunun lansmanının beklendiği gibi gitmediğini kabul etti ve 2018 Mart ayında, rastgele ilerleme sistemini (eşya kutuları tartışmalarını ortaya çıkaran) geri çektiğini hatırlattığını kabul etti.

Şirketin lansman sonrası desteğine gelen tepkilerin, ekibin oyunu olabildiğince büyütmesi için ilham verdiğini belirtildi. Geçtiğimiz aylarda General Grievous, Obi-Wan Kenobi, Geonosis ve AT-TE'yi getiren Klon Savaşları DLC'si yayınlandı.

Star Wars Battlefront 2 yol haritası

EA resmi sitesinde yayınladığı gönderide Star Wars Battlefront 2'nin gelecek planlarına kısa bir bakış sundu. İlk olarak 2019'un başında Kont Dooku, Anakin Skywalker, daha fazla Klon Askeri ve yeni bir mod gelecek. Ayrıca Battlefront 2 yol haritasına göz atabilir, 2019'un ilk aylarında oynayabileceğiniz tüm DLC'leri görebilirsiniz. İlk birkaç ayın ne kadar yoğun olduğu göz önüne alındığında, 2019 yılı Star Wars Battlefront 2 için parlak geçecek gibi görünüyor.

EA'nın sonunda toplulukla ilgili hamleleridoğru bir şekilde yapmaya çalıştığını görmek güzel. Önümüzdeki Ocak ayında yayınlanacak bir sonraki Star Wars Battlefront 2 genişlemesini dört gözle bekliyoruz.