Shadow Warrior 3'ün ilk oynanış görüntüleri yayınlandı

Shadow Warrior 3'ün ilk oynanış görüntüleri yayınlandı
Devolver Digital, dün Devolver Direct 2020 etkinliğiyle Shadow Warrior 3'e daha derin bir bakış sundu. Yayıncı, etkinlik sırasında Shadow Warrior serisinin kahramanı Lo Wang'ın geri dönüşünü sergilediği oynanış fragmanını...

Devolver Digital, dün Devolver Direct 2020 etkinliğiyle Shadow Warrior 3'e daha derin bir bakış sundu. Yayıncı, etkinlik sırasında Shadow Warrior serisinin kahramanı Lo Wang'ın geri dönüşünü sergilediği oynanış fragmanını sergiledi.

Shadow Warrior 3, kaotik, hızlı, aksiyon dolu oynanışı ve mizahi yönüyle öne çıkan bir oyun olarak gelecek. Oynanış görüntülerinde DOOM benzeri kanlı sahneler ve ölümcül silahlar yer alıyor. Aslına bakılırsa oyunun mizahi yönü ve bitmek bilmeyen düşman dalgalarıyla, yayıncının bir diğer popüler serisi Serious Sam'i andırdığı da söylenebilir.

Shadow Warrior 3, yeni oyun mekanikleriyle karşımıza çıktı

Shadow Warrior 3

Shadow Warrior 3'te Lo Wang olarak, Orochi Zilla tarafından yanlışlıkla serbest bırakılan bir ejderhayı yakalamaya çalışacağız. Wo Lang, yaratığı takip edip kıyameti önlemek için silahlarını kuşanıp tehlikeli bölgeleri geçmek zorunda kalacak. Oyun neo feodal Japonya'da geçiyor ve bu da oyuncuların Katana'yla düşmanları biçebilecekleri anlamına geliyor. Oynanış mekanikleri arasında duvarda koşma, kanca atabilme ve çift zıplama gibi yeni yetenekler var.

Ne yazık ki, fragman hikayeye ya da Lo Wang'ın önceki fragmanlarda neden Hoji'nin maskesini taktığına daha fazla ipucu sunmuyor. Shadow Warrior 3'ün geleceği platformlar da henüz onaylanmadı, ancak serinin önceki oyunu gibi PlayStation'a da gelmesi bekleniyor. Oyunun 2021'de yayınlanması bekleniyor.

Shadow Warrior 3 oynanış fragmanı:

Devolver Digital 2020'de Shadow Warrior 3'ün yanı sıra 100 kişilik battle royale oyunu Fall Guys: Ultimate Knockout da duyuruldu. Oyun 4 Ağustos'ta PS4 ve PC'ye gelecek. Son olarak, eski Ubisoft geliştiricileri Gabriela Salvatore ve Dean Evans etkinlik sırasında yeni bir oyun stüdyolarını açıkladılar. "Beans" adı verilen şirket Devolver Digital tarafından yayınlanacak olan henüz duyurulmamış bir proje üzerinde çalışıyor.

Salvatore daha önce Far Cry 5, Far Cry Primal ve For Honor gibi oyunlar üzerinde çalışmıştı. Ubisoft'ta 12 yıl geçiren Evans, Far Cry 3: Blood Dragon'un da yaratıcı yönetmeniydi. İkili şu anda gelecek projeleri için iş ilanları veriyor.

Shadow Warrior 3'ün çıkış tarihi ve platformları açıklandığında sizleri bilgilendireceğiz.