Resident Evil Village, RE Engine ile yapılan en uzun oyun olacak

Resident Evil Village, RE Engine ile yapılan en uzun oyun olacak
Capcom'un son Resident Evil oyunları, genel olarak oyunculara çok uzun bir hikaye sunmuyordu. Ana serinin önceki oyunu Resident Evil 7 ve geçtiğimiz sene piyasaya sürülen Resident Evil 2 Remake yaklaşık 9-10 saatlik deneyimler sunuyordu....

Capcom'un son Resident Evil oyunları, genel olarak oyunculara çok uzun bir hikaye sunmuyordu. Ana serinin önceki oyunu Resident Evil 7 ve geçtiğimiz sene piyasaya sürülen Resident Evil 2 Remake yaklaşık 9-10 saatlik deneyimler sunuyordu. Ancak Capcom'un serinin yeni oyunu Resident Evil Village'da daha uzun bir hikaye sunacağı öne sürüldü.

Resident Evil hakkında güvenilir sızıntılarıyla bilinen AestheticGamer, Resident Evil Village'ın çok uzun bir oyun olmayacağını belirtti. Ancak yeni oyunun hikayesinin Resident Evil 7'den 2-3 saat daha uzun sürebileceğini iddia etti. Oyun süresi elbette oyun tarzına ve diğer değişkenlere bağlı olarak değişiyor. Yine de yeni oyunun RE Engine oyun motoru ile yapılan en uzun Resident Evil oyunu olacağı söyleniyor.

Resident Evil Village ne zaman çıkacak?

Resident Evil Village, Capcom

AestheticGamer, twitter'daki bir diğer paylaşımında, Resident Evil Village'ın 2021'in ikinci çeyreğinde, Nisan ve Haziran ayları arasında çıkacağını öne sürdü. Capcom, heyecanla beklenen yeni oyununu 2021 yılında piyasaya süreceğini onaylamıştı.

Capcom yeni oyununu Sony'nin PS5 tanıtım etkinliği sırasında ilk fragmanıyla duyurmuştu. Resident Evil Village, RE7'nin birkaç yıl sonrasında geçen yepyeni bir hikayeyle gelecek. Geçmişteki kabuslarından kurtularak huzurlu bir hayat sürdüren Ethan Winters ve eşi Mia yeniden hikayenin merkezinde olacak. Ancak tam yeni bir hayata başlamak üzereyken bir kez daha korkunç bir trajediyle karşı karşıya kalacaklar. Serinin baş kahramanlarından Chris Redfield da yeni oyunda geri dönecek.

Resident Evil Village kurt adam

Resident Evil Village, PS5 etkinliğinde yayınlanan duyuru fragmanına bakılırsa ıssız bir orman, gizemli bir kulübe ve kurt adamlarla yine hayatta kalmayı zorlaştıracak her şeyi karşımıza çıkaracak. Şimdilik oyun hakkındaki tüm detaylar gün yüzüne çıkmamış olsa da, Resident Evil serisi şimdiye kadarki en korkunç oyunlardan biriyle geri dönecek gibi görünüyor.

Resident Evil Village fragmanı: