Fallout 76 lansman verileri Fallout 4'ten çok daha düşük

Fallout 76 lansman verileri Fallout 4'ten çok daha düşük
Fallout 76 için satışlar tek düşüş yaşayan taraf değil. Fallout 4'ün 2015 yılındaki lansmanıyla karşılaştırıldığında, Twitch'teki izleyici sayıları da büyük darbe aldı. Raporlara göreFallout 76'ya olan ilgi sürekli...

Fallout 76 için satışlar tek düşüş yaşayan taraf değil. Fallout 4'ün 2015 yılındaki lansmanıyla karşılaştırıldığında, Twitch'teki izleyici sayıları da büyük darbe aldı. 

Raporlara göre

Fallout 76'ya olan ilgi sürekli olarak düşüş gösteriyor.

Oyun, B.E.T.A.'nın ilk gününde Twitch'teki tüm yayınlarda 186.000 eş zamanlı izleyiciyle zirveye ulaştı. Lansman gününde ise en yüksek 106.000 eş zamanlı izleyiciyi görerek büyük bir düşüş yaşadı. Bu veri, Fallout 4'ün ilk günündeki 243.000'lik izleyici sayısına kıyasla %56'lık bir kayıp.

Fallout 76'nın pazardaki ilk haftasında Twitch izleyici sayısı %55 daha düştü. Bethesda'nın yeni oyunu 2018 yılı için Twitch'in en çok izlenen oyunlar listesinde 51. sırada yer alıyor. Bu sıralama lansmandan bu yana platformda 13.5 milyondan fazla izlenmeye sahip olmasıyla elde ediliyor.

Fallout 76 çok oyunculu

Fallout 76 satışlarında da durum farksız

Veriler uzun vadede hüsran mı demek? Şimdilik söylemesi zor. Ancak çok oyunculu olduğu için Bethesda'nın en popüler yayıncı oyunu olması gereken Fallout 76, Twitch'de iyi bir performans sergilemiyor.

Satışlarda da durum pek iç açıcı değil. Fallout 4'ün lansmanıyla karşılaştırıldığında fiziksel sürüm satışlarında %82.4'lük büyük bir düşüş var. Rakamlar henüz net olmasa da gelecek veriler için iyi bir temel olmadığı söylenebilir.

Fallout 76 çıktığından bu yana Bethesda bazı hatalar ve şikayetleri ele almak için büyük adımlar attı. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk yama 47 GB boyutundaydı. Bu ölçekte sürekli destek, Fallout'un yeni oyunu için işleri değiştirebilir mi? Bekleyip göreceğiz.