EA, 3 yeni bağımsız oyun yayınlamayı planlıyor

EA, 3 yeni bağımsız oyun yayınlamayı planlıyor
Electronic Arts, EA Play'de yapılan birçok duyurunun yanı sıra, 3 farklı stüdyoyla birlikte çalıştığı yeni bağımsız projelerini ilan ederek günü tamamladı. EA, A Way Out'un geliştiricisi Hazelight Studios, Fe'nin stüdyosu...

Electronic Arts, EA Play'de yapılan birçok duyurunun yanı sıra, 3 farklı stüdyoyla birlikte çalıştığı yeni bağımsız projelerini ilan ederek günü tamamladı. EA, A Way Out'un geliştiricisi Hazelight Studios, Fe'nin stüdyosu Zoink Games ve Glowmade'den gelecek 3 yeni EA Original oyunu açıkladı.

Zoink Games'in yeni oyunu Lost in Random ve "karanlık ve canlı bir dünyada şans ve olasılık kavramını araştıran strateji ve aksiyon karışımı bir yapım. Zoink, 2018'de Fe'yi yayınladı ve harika müziklere sahip hoş bir platform oyunu olarak yorumlandı.

Hazelight Studios'un yeni oyununun adı açıklanmadı. Ancak ekip oyunculara "birlikte çalışmanın zorlukları üzerine yepyeni bir oyun getirmeyi" vadetti. Hazel, 2018'de A Way Out'u çıkardı ve iki kişilik kooperatif bir hapisten kaçış deneyimi sunuyordu.

Glowmade, RustHeart adında, oyuncuların el yapımı robotlarıyla renkli ve yabancı evrenler arasında maceradan maceraya koşacağı kooperatif Action-RPG oyunu olarak gelecek. Glowmade oyunu "taktiksel aksiyon rol yapma oynanışı, oyuncu icadı ve sprey boya karışımı" çekici bir karışım olarak açıklıyor.

EA'in Stratejik Büyüme başkan yardımcısı Matt Bilbey: "Yenilikçi ve yaratıcı bir şekilde, farklı yeni oyunları en iyi ve en cesur bağımsız oyun üreticilerinden global bir oyuncu kitlesine bağlamaya devam ediyoruz. Oyuncularımıza mümkün olan en geniş, en kaliteli içeriği, mümkün olan en iyi erişimle sunmak istiyoruz. Origin Access aboneliğindeki 85'ten fazla içerik ortağından ve 200'den fazla oyundan biri olan Apex Legends gibi EA'in en büyük markalarını oynamak için bize katılın ya da A Way Out gibi yenilikçi EA Originals oyunlarıyla cazip tekliflerimiz de var." dedi.

EA Originals'a ayrıca Coldwood Studios'tan Unravel ve 5 Temmuz 2019'da gelecek olan Jo-Mei Games'in Sea of Solitude oyunu da eklenecek.

EA ayrıca, önümüzdeki ay PlayStation 4'e gelecek EA Access'i nasıl desteklemeye devam edeceğini de açıkladı. Yeni bağımsız oyunların EA Access'te yer alıp almayacağından bahsedilmedi, ancak abonelikte çoğu yeni oyunu denemek için bir yol var.