Dragon Age 4, The Game Awards'ta tanıtılacak!

Dragon Age 4, The Game Awards'ta tanıtılacak!
Geçtiğimiz hafta Bioware genel müdürü Casey Hudson önümüzdeki Dragon Age üzerinde çalıştıklarını doğrulamıştı. Geliştirici bu hafta yapılacak The Game Awards 2018 etkinliğinde uzun zamandır beklenen bir sonraki Dragon...

Geçtiğimiz hafta Bioware genel müdürü Casey Hudson önümüzdeki Dragon Age üzerinde çalıştıklarını doğrulamıştı. Geliştirici bu hafta yapılacak The Game Awards 2018 etkinliğinde uzun zamandır beklenen bir sonraki Dragon Age oyununu tanıtmaya hazırlanıyor. Ancak oyun için önümüzde en az 3 yıl daha var.

Stüdyoya yakın kaynaklara göre Dragon Age 4 (ismi henüz belli olmasa da) en az üç yıl uzakta. Geliştirme o kadar erken safhada ki, projenin henüz ismi bile açıklanmadı, ancak bu durum Cuma günü The Game Awards'ta değişebilir.

BioWare'in yeni oyun üzerindeki çalışmaları bir süredir biliniyordu ve Cultist Simulator tasarımcısı Alexis Kennedy bile kısa bir süre için projede yer alıyor. Ancak, o zamandan bu yana gelişim süreci yeniden başlatılmış gibi görünüyor.

Şu anda BioWare, bu hafta kapalı alfaya girecek olan çok oyunculu nişancı Anthem'e odaklanmış durumda ve oyun 22 Şubat 2019'da Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformlarına gelecek. Takipçiler, oyunun BioWare'in alışılagelmiş hikaye açısından zengin, tek oyunculu tarzından uzaklaşacağına dair tartışmalar başlattı ve stüdyo yeni Mass Effect ve Dragon Age oyunları üzerinde çalışacağını duyurarak topluluğu rahatlatmaya çalıştı.