Days Gone'a Dead by Daylight sürü zorluğu geldi

Days Gone'a Dead by Daylight sürü zorluğu geldi
Bend Studio, Days Gone'ın 11. ücretsiz zorluğunu oyuna ekledi ve yine bir hayatta kalma temalı zorlukla karşı karşıyayız. Ancak bu sefer işler daha da zorlaşıyor. Kahramanımız Deacon St. John Kaçık sürülerine karşı bir binada...

Bend Studio, Days Gone'ın 11. ücretsiz zorluğunu oyuna ekledi ve yine bir hayatta kalma temalı zorlukla karşı karşıyayız. Ancak bu sefer işler daha da zorlaşıyor. Kahramanımız Deacon St. John Kaçık sürülerine karşı bir binada mahsur kalacak. Stüdyonun paylaştığı tanıtım videosunda da gösterildiği gibi oyuncular oldukça gerilimli dakikalar yaşayacak ve ağır silahlarla hayatta kalmaya çalışacak.

Video kısa olsa da 35 saniyede oyunculara zorluk hakkında birkaç faydalı ipucu sunuyor. İşte Bend Studio'nun Days Gone'ın yeni "Dead by Daylight" sürü mücadelesi için yaptığı paylaşım:

Dead by Daylight zorluğunda tuzakların hazırlanması ve doğru kullanılması muhtemelen Kaçık dalgalarının üstesinden gelmek için en önemli noktalardan biri. İkinci ipucu ise oyuncuları Deacon'u dışarıya çıkarma konusunda uyarıyor. Görünüşe göre bunu yapmak sürüyü üzerinize çekmenize sebep olacak. Yani dışarı kaçmak pek iyi bir fikir değil. Son olarak üçüncü ipucu oyuncuları binanın üç katını da temizlemesinin faydaları hakkında bilgilendiriyor. Days Gone'ın yeni zorluğunda hızlı ve kurnaz olduğu sürece kullanacak çok şey var gibi görünüyor.

Yakında Days Gone oyuncularının Oregon'a geri dönmek için yeni bir nedenleri olacak. Bend Studio gelecek hafta oyuna New Game Plus modunu getirecek ücretsiz bir güncelleme yayınlamayı planlıyor. New Game Plus güncellemesi aynı zamanda iki yeni zorluk modu (Hard II ve Survival II) ve ek kupalarla gelecek.

Sony Bend Studio'nun kıyamet sonrası zombi mücadelesi Days Gone PS4'e özel bir yapım.